القائمة الرئيسية

الصفحات



المقادير

1/2 كيلو لحم عجل مفروم بدون دهن
بصل
 4 فصوص ثوم مدقوق
علبتين طماطم ايطالية معلبة
حبة ماجي
صلصة طماطم
ملح
فلفل اسود
أوريقانو - زعتر بري
علبة صغيرة قشطة خفق whipping cream
مكرونه اي شكل تحبون

الطريقه

نحمس نوعين البصل بـ زيت ولما يبدا يذبل نحط الثوم
ونحط عليهم اللحمه و نطقطقها كويس

في الخلاط

الطماطم المعلبه و ملعقة صغيرة اوريقانو وملعقة صغيرة سكر ومكعب ماجي وملعقة كبيرة صلصه وشوي ملح و فلفل اسود كثيـــر 

نكب الخلطه على اللحمه
نقصر النار عليها نتركها تقريبا 20 دقيقه او نص ساعه و يكون القدر مكشوف
في الوقت دا نسلق المكرونه
بتكون صلصة اللحمه ثقلت بعد نص ساعه
نكب عليها علبة قشطة الخفق
نقلب كويس ونذوق الملح والفلفل لو احتجنا نزيد و نطفي النار على طول
نصفي المكرونه من المية ونرجعها لقدر السلق
نضع فوقها الصوص ونقلب كويــــس
و خلاص صارت جاهزة

والف هنا

هل اعجبك الموضوع :
author-img
مدونة طبخ هنطبخ إيه النهاردة؟ سؤال يدور في ذهن كل ربة منزل مع صباح كل يوم جديد. فرحلة البحث التي تقوم بها كل ربة منزل عن الأصناف الجديدة والصحية والتي تلبى رغبة جميع أفراد الأسرة لا تنتهى. وحرصا منا على راحتك يقدم لك "طبخ"، أسهل الطرق لعمل أشهي الوصفات من أفضل الشيفات على مدى الأسبوع لتصبحين "شيف" من الدرجة الأولي.. فتابعونا

تعليقات