المقادير
كيلو دقيق - ملعقه ملح - ملعقه سكر - ملعقه كبيره خميره -ملعقتين لبن بودره - كوب سمن على زيت - ومش بتلزق فى الطبق وتعجنيها وتسيبها تخمر
ثم تقطع كور وتفرد كل قطعه بالنشابه على شكل قرص وتغطى القرص بفوطه نظيفه حتى ترفع
ثم تقطع كور وتفرد كل قطعه بالنشابه على شكل قرص وتغطى القرص بفوطه نظيفه حتى ترفع
انا حطيت الصاجه فوق النار اللى تحت ومش عليت قوى علشان مش تتحرق من تحت وحطيت الشبكه فى الوسط علشان بمجرد مايتحمر من تحت شويه احطه على الشبكه واكون مشغله الشوايه هاتلاقوها انتفخت لحد ماتتحمر من فوق وخدوا بالكم هى مش بتاخد وقت خالص فى الفرن يعنى تعمليها وانتى قاعده قدامها وبالف هنا وشفا
تعليقات
إرسال تعليق