طريقه عمل دبابيس بصوص الباربكيو للشيف علاء الشربينى من برنامج لقمه هنيه
اسم الوصفه \\دبابيس بصوص الباربكيو
&&مقادير ومكونات الوصفه&&
دبابيس فراخ
مياه بصل
مياه طماطم
ملح
بهارات مشويات
سماق
فلفل
ثوم بودر
بصل بودر
ثوم مفروم
عصير ليمون
زيت
صلصه
جنزبيل مفروم
صوص ديمى جلاس بودره
زعتر مفروم
مياة
نودلز مسلوقه
بصل مفروم
&&طريقه تحضير الوصفه&&
1-فى بوله نضع مياه البصل ومياه الطماطم والملح والفلفل والثوم والبصل بودر وبهارات المشويات
2- والسماق والثوم المفروم والصلصه وعصير اليمون والزيت ونقلبهم مع بعض ونضع فيها الدبابيس تتبل 6 ساعات فى الثلاجه
3- وبعد ما الدبابيس تتبل نضعها على الشوايه تاخد لون ونقلبها على الوشين
4- ثم نرصها فى صينيه وندخلها الفرن تكمل سوى على 150 درجه لمدة 15 دقيقه
5- وفى طاسه على النار نضع زيت ونشوح فيها بصل مفروم ولمه يدبل نضع الثوم المفروم ثم الجنزبيل المفروم ونقلبهم مع بعض كويس ثم نضع عليهم باقى تتبيله الدبابيس ونضع عليها الزعتر
6-فى كوب ماء ندوب صوص الديمى جلاس ونضيفه على الخليط السابق ونقلبهم مع بعض حتى الحصوص على القوام المناسب
7- ويقدم مع الدبابيس والنودلز المسلوقه
8-ويقدم وبالف هنا وشفا
-
طريقه عمل دبابيس بصوص الباربكيو للشيف علاء الشربينى من برنامج لقمه هنيه,الشيف علاء الشربينى,برنامج لقمه هينه,قناه النهار,دبابيس بصوص الباربكيو للشيف علاء الشربينى,الشيف علاء الشربينى وطريقه عمل دبابيس بصوص الباربكيو من برنامج لقمه هنيه على قناه النهار,مقادير عمل دبابيس بصوص الباربكيو للشيف علاء الشربينى من برنامج لقمه هنيه على قناه النهار,طريقه ومقادير دبابيس بصوص الباربكيو مكتوبه للشيف علاء الشربينى من برنامج لقمه هنيه على قناه النهار,جميع حلقات الشيف علاء الشربينى,حلقات جديدة للشيف علاء الشربينى,حلقات برنامج لقمه هنيه,وصفات الشيف علاء الشربينى,وصفات جديدة للشيف علاء الشربينى,اكلات جديدة للشيف علاء الشربينى,اكلات مصريه,اكلات شعبيه,اكلات سوريه,اكلات لبنانيه,اكلات خليجيه,اكلات مغربيه,حلويات,مشويات,معجنات,مخبوزات, حلويات شرقيه,حلويات غربيه,طريقه عمل دبابيس بصوص الباربكيو للشيف علاء الشربينى من برنامج لقمه هنيه
تعليقات
إرسال تعليق