طريقه عمل لانشون اللحم للشيف علاء الشربينى من برنامج لقمه هنيه
اسم الوصفه \\ لانشون اللحم
&&مقادير ومكونات الوصفه&&
1\2 كيلو لحم مفروم احمر
2 ملعقه سكر بنى
1 ملعقه بصل بودره
1 ملعقه ثوم بورده
1 مكعب مرق
1 ملعقه بابريكا
ملح
فلفل
3 جبنه مثلثات
قطع زيتون اسود او اخضر
&&طريقه تحضير الوصفه&&
1- فى المفرمه نفرم اللحمه والسكر والبصل والثوم والبابريكا وملح وفلفل والجبنه نفرهما لحد ما تنعم خالص
2-ونضيف الزيتون والفلفل ونقلبهم مع بعض كويس
3- ونشكل على شكل اسطوانه بالكلينج فليم (رول بلاستيك) ونلفها بفويل ونقفلها كويس
4- ونضعها فى ماء مغلى لمدة ساعهفى بصل وكرفس وكرات ونقلبها كل شويه علشان يستوى من كل الجوانب
5- ولمه يبرد ندخلا الثلاجه ونقطعه
6-وممكن نحتفظ بى فى الثلاجه 3 ايام وفى الفريز اسبوع
7- ويقدم وبالف هنا شوفا
طريقه عمل لانشون اللحم للشيف علاء الشربينى من برنامج لقمه هنيه,مقادير الانشون للشيف علاء الشربينى,مقادير الانشون للشيف علاء الشربينى,طريقه الانشون للشيف علاء الشربينى,الشيف علاء الشربينى وطريقه عمل الانشون اللحم من برنامج لقمه هنيه قناه النهار,طريقه مقادير مكتوبه لعمل لانشون اللحم للشيف علاء الشربينى,برنامج لقمه هنيه,لانشون اللحم,الشيف علاء الشربينى,
,جميع حلقات الشيف علاء الشربينى,جميع وصفات برنامج لقمه هنيه,الشيف علاء الشربينى,برنامج لقمه هنيه,قناه النهار,اكلات مصريه,اكلات شعبيه,,اكلات سوريه,اكلات مغربيه,اكلات لبنانيه,اكلات خليجيه,حلويات,مشويات,معجنات,مخبوزات,
تعليقات
إرسال تعليق