المقادير
لفه سمبوسك
نصف كيلو بطاطس
ربع كيلو مشروم
بصلة
حبتين فلفل رومي
رشه شطه
ملح و فلفل
حزمه كزبره خضراء مفرومه
ملعقه زيت زيتون
الطريقة
يقطع المشروم والبصل إلى قطع صغيرة ونشوحهم في زيت الزيتون
تسلق البطاطس وتقطع مكعبات
ونضيف إليها البصل والمشروم و الشطه الملح والفلفل و الكزبره ونقلبهم كلهم مع بعض
نحشي شرائح السمبوسك بالخليط السابق ونلفها على شكل مثلث ونرصها في صينية فرن مدهونة بالزيت
وندهن وجهها بالزيت وندخلها الفرن لغاية ما وشها يحمر نطلعها ونرصها في طبق
التقديم وتجمل بالبقدونس
تعليقات
إرسال تعليق