القائمة الرئيسية

الصفحات

طريقه عمل الريش الصانى بالبصل والزبدة للشيف علاء الشربينى من برنامج لقمه هنيه قناه النهار














طريقه عمل الريش الضانى بالبصل والزبدة بطريقه الشيف علاء الشربينى برنامج لقمه هنيه قناه النهار

اسم الوصفه \\ الريش الضانى بالبصل والزبدة
&&مقادير ومكونات الوصفه&&

ريش ضانى
ملح
فلفل
بهارات لحمه
حبهان مفروم
ثوم مفروم
زعتر مفروم
مكعب مرق
شوربه مغليه
جوز الطيب
زيت
مياه بصل
 ورق لورا
فلفل حار شرائح



&&طريقه  تحضير الوصفه&&

1-فى بوله نضع اللحمه ونضيف عليها ملح وفلفل وثوم وبهارات لحمه وحبهان مفروم وزعتر وزيت مياه البصل ومكعب المرق ونتبل بيها اللحمه لمدة ساعه فى الثلاجه
2-وفى طاسه فيها  زيت نشوج اللحمه  تاخد لون من الجانبين
3- ونضيف عليها الشولابه وورق الورا وجوزة الطيب والفلفل الحار تاخد غلاوة
4- ونصبها فى صينيه وندخلها الفرن تكمل سوى
5-  وتقدم وبالف هنا وشفا



















طريقه عمل الريش الضانى بالبصل والزبدة للشيف علاء الشربينى من برنامج لقمه هنيه قناه النهار,مقاديرالربش ضانى بالبصل والزبدة للشيف علاء الشربينى,مقادير الريش الضانى بالبصل والزبدة لقمه هنيه,قناه النهار,الشيف علاء الشربينى,طريقه ومقادير مكتوبه  لعمل الريش الضانى بالبصل والزبدة للشيف علاء الشربينى,الشيف علاء الشربينى وطريقه عمل  الريش الضانى بالبصل والزبدة برنامج لقمه هنيه قناه النهار,طريقه عمل  الريش الضانى بالبصل والزبدة للشيف علاء الشربينى من برنامج لقمه هنيه قناه النهار,
,حلقه اليوم 7\5\2015,حلقه يوم  الخميس 7 مايو,حلقه يوم الخميس 7-5-2015 لقمه هنيه,برنامج لقمه هنيه ليوم7\5\2015,حلقه امس,حلقه امبارح,لقمه هنيه ليوم   الخميس7\5\2015,جميع اكلات لقمه هنيه اكلات جديدة علاء الشربينى,وصفات جديدة لقمه هنيه,اكلات مصريه,اكلات سوريه,اكلات شعبيه,اكلات مغربيه,اكلات لبنانيه,اكلات خليجيه,حلويات,مشويات,معجنات,مشروبات,سندوتشات,مخبوزاتحلويات شرقيه,حلويات غربيه,لقمه هنيه,قناه النهار

هل اعجبك الموضوع :
author-img
مدونة طبخ هنطبخ إيه النهاردة؟ سؤال يدور في ذهن كل ربة منزل مع صباح كل يوم جديد. فرحلة البحث التي تقوم بها كل ربة منزل عن الأصناف الجديدة والصحية والتي تلبى رغبة جميع أفراد الأسرة لا تنتهى. وحرصا منا على راحتك يقدم لك "طبخ"، أسهل الطرق لعمل أشهي الوصفات من أفضل الشيفات على مدى الأسبوع لتصبحين "شيف" من الدرجة الأولي.. فتابعونا

تعليقات