طريقه عمل الباباز بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه MBC مصر
اسم الوصفه \\ الباباز
&&مقادير ومكونات الوصفه&&
((العجينه))
8 جم خميرة فوريه
100 مل لبن دافئ
2 بيض
2 اصفر بيض
20 جم سكر
5 جم ملح
250 جم دقيق
50 جم زبدة مكعبات
ساعه تخمير
((العجينه 2))
5 جم خميرة فوريه
100 مل لبن دافئ
5 جم ملح
5 جم سكر
50 جم بشر برتقال
3 بيض
250 جم دقيق
75 زبدة سايحه
ساعه تخمير
((الفورمه))
50 جم سمن سائح
100 جم دقيق
ساعه تخمير
للزينه كاستر مطبوخ
وكريمه مخفوقه
وسيرب خفيف
&& طريقه تحضير الوصفه &&
1-للعمل العجينه الاولى فلا بوله نخلط الخميرة واللبن والدقيق وبيض واصفر بيض وسكر وملح وزبدة ونقلبهم مع بعض كويس ونغطيها ونحطها فى مكان دافئ تتخمر ساعه
2-فى بوله نعجن الدقيق والخميرة الفوريه والسكر وملحوبشر برتقال وبيض وزبدة ونخلطهم مع بعض كويس اوى
3- ونضع العجينه الاولى على العجينه التانيه ونقلبهم مع بعض كويس اوى ونغطيها و ونسيبها تخمر ساعه
4- ونجيب الفرومه ندهنها سمن ونرشها دقيق وفى كيس حلوانى نضع العجينه ونقطعها فى القوالب ونسيبها فى مكان دافئ ساعه تخمر
5- وندخلها الفرن على 190 درجه لمدة 40 دقيقه
6- ولمه تستوى نسقيها شربات ونزينها باكستر والكريم شانيته
7- ويقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل الباباز بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر, الباباز للشيف حسن,مقادير الباباز للشيف حسن,طريقه الباباز للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه عمل الباباز من برنامج الشيف قناهmbcمصر,طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل الباباز للشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر, الباباز بطريقه الشيف حسن,
جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,وصفات جديدة للشيف حسن,جميع اكلات الشيف حسن,
حلقه اليوم8\5\2015,حلقه يوم الجمعه8 مايو للشيف حسن,حلقه اليوم الجمعه8-5-2015,حلقه امس للشيف حسن,حلقه8\5\2015 قناه mbc مصر,اكلات مصريه,اكلات سوريه,اكلات شعبيه,اكلات لبنانيه,اكلات خليجيه,اكلات مغربيه,حلويات,معجنات,مخبوزات,مشويات,مشروبات,ساندوتشات,حلويات شرقيه,حلويات غربيه,
تعليقات
إرسال تعليق