طريقه عمل الكباب المدفون بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه MBC مصر
حلقه يوم الخميس14-5-2015
اسم الوصفه \\ الكباب المدفون
&&مقادير ومكونات الوصفه&&
(العجينه)
500 جم دقيق بنى
500 جم دقيق ابيض
25 مل زيت زيتون
25 جم ملح
25 جم سكر
25 جم سمسم
25 جم حبه البركه
25 جم عصفر
500 مل ماء
100 جم دقيق للفرد
(الحشو)
2 كيلو بصل مكعبات
50 جم ثوم شرائح
10 جم صلصه
ورق زبدة
عند التقديم ربع لتر لبن رايب
100 مل زيت زيتون
1 كيلو لحم بتلو مكعبات
40 جم شطه
20 جم ملح
20 جم فلفل
20 جم بابريكا
20 جم سماق
20 جم بهارات
20 جم عصفر
&&طريقه تحضير الوصفه&&
1-فى طاسه فيها زيت نشوج البصل والثوم ولمه يدبل نضيف الصلصه ونقلبهم مع بعض كويس ونسيبها تبرد
2-للعمل العجينه فى الميكسر نضيف الدقيق البنى والابيض وسكر وملح وسمسم وزيت وحبه البركه وعصفر وماء نضيف حبنه حبه للعمل عجينه متماسكه ونسيبها ترتاح شويه وعلى الرخامه نرش دقيق ونفردها بالنشابه سمك سم
3-للعمل الكباب نجيب اللحم ونرش عليها ملح وفلفل وشطه وبابريكا وسماق وبهارات وعصفر وزيت زيتون ونتبلهم كويس ونسيبها فى الثلاجه ساعتين على الاقل
4- ونشوى الكبابا على الشوايه لحد ما يقرب يستوى
5- ونجيب العجينه المفروده ونضع عليها ورق زبدة ونضيف فيها الفرسه البصل والثوم ونرص عليها الكباب وونقفلها كويس
6-ونجيب صاج مدهون زيت ونضع فى عجينه الكباب
7-وندخلها الرفن على 200 لمدة ساعه
8-وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل الكباب المدفون بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر, الكباب المدفون للشيف حسن,مقادير الكباب المدفون للشيف حسن,طريقه الكباب المدفون للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه عمل الكباب المدفون من برنامج الشيف قناهmbcمصر,طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل الكباب المدفون للشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر, الكباب المدفون بطريقه الشيف حسن,
جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,وصفات جديدة للشيف حسن,جميع اكلات الشيف حسن,
حلقه اليوم14\5\2015,حلقه يوم الخميس 14 مايو للشيف حسن,حلقه اليوم الخميس 14-5-2015,حلقه امس للشيف حسن,حلقه14\5\2015 قناه mbc مصر,اكلات مصريه,اكلات سوريه,اكلات شعبيه,اكلات لبنانيه,اكلات خليجيه,اكلات مغربيه,حلويات,معجنات,مخبوزات,مشويات,مشروبات,ساندوتشات,حلويات شرقيه,حلويات غربيه,
تعليقات
إرسال تعليق