طريقه عمل صدور فراخ ملفوفه محشيه بالجبن بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه MBC مصر
اسم الوصفه \\\ صدور فراخ ملفوفه محشيه بالجبن
&& مقادير ومكونات الوصفه &&
(تشيكن بوبيت)
2 صدور فارخ رفيعه
5 جم بهارات فراخ
5 جم ملح
5 جم فلفل
(الحشو)
100 جم زبدة طريه
50 جم بقدونس مفروم
50 جم كسبرة مفرومه
5 جم ملح
5 جم فلفل
2 صوابع جبنه موتزاريلا
6 عود خله صغير
100 جم دقيق
2 بيض
100مل لبن
ملح
فلفل
100 جم بقسماط
بهارات
بصل
ثوم
بقدونس بودرة
كسبرة بودره
ملح
لتر زيت
&& طريقه تحضير الوصفه &&
1-فى بوله نتبل الفراخ ملح وفلفل وبهارات فراخ ونسيبها تتبل نصف ساعه
2-للعمل الحشو فى بوله نضيف الزبدة وقدونس وكسبرة وملح وفلفل وبهارات فراخ ونقلبهم مع بعض كويس
3- ونجيب كيس ونضع فى الخليط السابق ونفردها فى بحجم الفراح رفيعه جدا
4-ونلف خليط الزبدة رول وندخلها الفريز تجمد ساعه على الاقل
5- ونجيب الفراخ ونضيف فيها صوابع الجبنه وصوابع خليط الزبدة ونلفها رول ونقفلها بخله ويكون شكلها اسطوانى وندخلها الفريز تتجمد نصف ساعه
6-فى بوله نخفق البيض ونضيف عليه لبن ونتبله ملح وفلفل وبهار وثوم وبصل بورد ونقلبهم مع بعض
7-وفى بوله دقيق وبوله اخرى بقسماط ونتبله ملح وبهرات وبصل وبقدونس وكسبرة وثوم بودر ونقلبهم مع بعض كويس
8- ونجيب الفراخ نضعها فى الدقيق ثم فى اللبن ثم فى البقسماط
9- وفى طاسه على النار فيها زيت سخن عميق نقلى الفراخ
10-وتغرف فى طبق التقديم
11- ويقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل صدور فراخ ملفوفه محشيه بالجبن بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر, صدور فراخ ملفوفه محشيه بالجبن للشيف حسن,مقادير مناقيش بالزعتر للشيف حسن, صدور فراخ ملفوفه محشيه بالجبن للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه عمل صدور فراخ ملفوفه محشيه بالجبن من برنامج الشيف قناهmbcمصر,طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل صدور فراخ ملفوفه محشيه بالجبن للشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر,صدور فراخ ملفوفه محشيه بالجبن بطريقه الشيف حسن,
جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,وصفات جديدة للشيف حسن,جميع اكلات الشيف حسن,
حلقه اليوم12\6\2015,حلقه يوم الجمعه 12 يونيو للشيف حسن,حلقه اليوم الجمعه 12-6-2015,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 12\6\2015 قناه mbc مصر,اكلات مصريه,اكلات سوريه,اكلات شعبيه,اكلات لبنانيه,اكلات خليجيه,اكلات مغربيه,حلويات,معجنات,مخبوزات,مشويات,مشروبات,ساندوتشات,حلويات شرقيه,حلويات غربيه,مقبلات, اطباق رئيسيه,
تعليقات
إرسال تعليق