القائمة الرئيسية

الصفحات

طريقه عمل الكلاوى بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناه MBC مصر














طريقه عمل الكلاوى بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناه MBC مصر
                     (حلقه اليوم 8\8\2015 _حلقه يوم السبت 8 اغسطس 2015) 

اسم الوصفه\\\\\ الكلاوى
&& مقادير ومكونات الوصفه&&

نصف كيلو كلاوى بلدى شرائح
          (التتبيله)
5 فص ثوم قطع
1 فلفل حامى قطع
1 فلفل رومى قطع
50 جم بقدونس مفروم
50 جم كرفس مفروم
50 مل زيت ذره
5 جم ملح
5 جم فلفل
5 جم كمون
    (التسويه)
50 مل زيت
100 جم بصل
100 جم طماطم شرائح



&&طريقه تحضير الوصفه&&

1-فى الكبه نضيف ثوم وفلفل رومى وحار وملح وفلفل وكمون وزيت وكرفس وبقدونس ونخفقهم مع بعض كويس
2-فى بوله فيها الكلاوى نضيف عليها الخلطه السابقه ونقلبهم مع بعض ونسيبها فيها ساعه على الاقل
3-فى طاسه على النار فيها زيت نشوج البصل ولمه يدبل نضيف الكلاوى ونقلبهم مع بعض لمدة 8 دقائق 
5-ولمه تستوى نضيف الطماطم ونتبلها ملح وفلفل ونرفعها من على النار
6- وتغرف فى طبق التقديم او تتعمل سندوتشات فى الينو او فى عيش شامى
7-وتقدم وبالف هنا وشفا

















طريقه عمل الكلاوى بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر,  الكلاوى للشيف حسن,مقادير الكلاوى للشيف حسن,  الكلاوى للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه عمل  الكلاوى من برنامج الشيف قناهmbc مصر,طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل  الكلاوى للشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر,  الكلاوى بطريقه الشيف حسن,
جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,وصفات جديدة للشيف حسن,جميع اكلات الشيف حسن,
حلقه اليوم8\8\2015,حلقه يوم السبت 8 اغسطس للشيف حسن,حلقه اليوم السبت 8-8-2015,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 8 \8\2015 قناه mbc مصر,اكلات مصريه,اكلات سوريه,اكلات شعبيه,اكلات لبنانيه,اكلات خليجيه,اكلات مغربيه,حلويات,معجنات,مخبوزات,مشويات,مشروبات,ساندوتشات,حلويات شرقيه,حلويات غربيه,مقبلات, اطباق رئيسيه



هل اعجبك الموضوع :
author-img
مدونة طبخ هنطبخ إيه النهاردة؟ سؤال يدور في ذهن كل ربة منزل مع صباح كل يوم جديد. فرحلة البحث التي تقوم بها كل ربة منزل عن الأصناف الجديدة والصحية والتي تلبى رغبة جميع أفراد الأسرة لا تنتهى. وحرصا منا على راحتك يقدم لك "طبخ"، أسهل الطرق لعمل أشهي الوصفات من أفضل الشيفات على مدى الأسبوع لتصبحين "شيف" من الدرجة الأولي.. فتابعونا

تعليقات