القائمة الرئيسية

الصفحات

يخنى كبدة وقوانص بالفريك للشيف علاء الشربينى من برنامج لقمه هنيه قناه النهار

















يخنى كبدة وقوانص بالفريك للشيف علاء الشربينى من برنامج لقمه هنيه قناه النهار

                                && مقادير ومكونات الوصفه&&

نصف كيلو كبدة وقوانص
بصل مبشور
ثوم
فريك منقوع
طماطم مبشوره
ملح
فلفل
كمون
هريسه
نصف كوب شوربه
زبدة
زيت



                               && طريقه تحضير الوصفه&&

1-فى اناء على النار فى ماء مغلى وثوم وبصل بودر وملح وفلفل  وخل نسلق الكبدة 
2-فى اناء على النارفى زيت  وزبدة نشوح القوانص ونتبلها فلفل وثوم مفروم ونقلبهم مع بعض كويس
3- ولمه القوانص تدخل فى السوى  نضيف البصل المبشور نضيف الفريك ونضيف الطماطم المبشورة  ونضيف الفلفل الحار ونشوحهم مع بعض شويه ونضيف الهريسه ونتبلها ملح وفلفل وكمون ونضيف عليهم الشوربه ونضيف عليهم الكبدة على الوش ونسيبهم يستوى على نار هاديه
4-  ونغرف الفريك فى طبق التقديم
5-وتقدم وبالف هنا وشفا





































طريقه يخنى كبدة وقوانص بالفريك للشيف علاء الشربينى من برنامج لقمه هنيه,الشيف علاء الشربينى,برنامج لقمه هنيه,قناه النهار,يخنى كبدة وقوانص بالفريك للشيف علاء الشربينى,الشيف علاء الشربينى وطريقه عمل يخنى كبدة وقوانص بالفريك  من برنامج لقمه هنيه على قناه النهار,طريقه عمل يخنى كبدة وقوانص بالفريك للشيف علاء الشربينى,طريقه ومقادير مكتوبه لعمل يخنى كبدة وقوانص بالفريك  للشيف علاء الشربينى من برنامج لقمه هنيه,جميع حلقات الشيف علاء الشربينى,جميع وصفات برنامج لقمه هنيه,جميع حلقات لقمه هنيه للشيف علاء الشربينى,يخنى كبدة وقوانص بالفريك للشيف علاء الشربينى,برنامج لقمه هنيه,قناه النهار,اكلات جديدة للشيف علاء الشربينى,وصفات جديدة للشيف علاء الشربينى,اكلات سوريه,اكلات مغربيه,اكلات مصريه,اكلات لبنانيه,اكلات شعبيه,اكلات خليجيه, حلويات,معجنات,مخبوزات.حلويات شرقيه,حلويات غربيه,اسماك

هل اعجبك الموضوع :
author-img
مدونة طبخ هنطبخ إيه النهاردة؟ سؤال يدور في ذهن كل ربة منزل مع صباح كل يوم جديد. فرحلة البحث التي تقوم بها كل ربة منزل عن الأصناف الجديدة والصحية والتي تلبى رغبة جميع أفراد الأسرة لا تنتهى. وحرصا منا على راحتك يقدم لك "طبخ"، أسهل الطرق لعمل أشهي الوصفات من أفضل الشيفات على مدى الأسبوع لتصبحين "شيف" من الدرجة الأولي.. فتابعونا

تعليقات