طريقه عمل المفروكه بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 18\9\2015 _حلقه يوم الجمعه 18 سبتمبر 2015) اسم الوصفه\\\\\\المفروكه
&& مقادير ومكونات الوصفه&&
نصف كيلو دقيق ذره ابيض
200 جم دقيق
10 جم سكر
15 جم ملح
250 مل ماء للعجن
(التسقيه)
1 لتر لبن دافئ
200 جم سكر
50 جم جوزهند
50 جم زبيب
5 جم فانيليا
&& طريقه تحضير الوصفه&&
1- فى الميكسر نضيف الدقيق والدقيق الذره وملح وسكر ونضيف الماء حبه حبه حتى الحصول على عجينه متماسكه طريه ونعملها اقراص
2-فى اناء على النار فى لبن مغلى نضيف السكروالفانيليا مع التقليب المسنمر
3-ونجيب صاج وندهنه سمن ونرص المفروكه فى الصاج ونفردها بالايد
4- وندخلها الفرن على 100 درجه لمدة ساعه ولمه تبرد نفركها
5- نفركها ونضعها فى بوله ونضيف جوز هند وزبيب ونقلبهم مع بعض ونصب عليها اللبن المحلى المغلى
6-وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل المفروكه بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر, المفروكه لشيف حسن,مقاديرالمفروكه للشيف حسن, المفروكه للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه المفروكه من برنامج الشيف قناهmbc مصر,طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل المفروكه للشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر, المفروكه بطريقه الشيف حسن,
جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,وصفات جديدة للشيف حسن,جميع اكلات الشيف حسن,
حلقه اليوم18\9\2015,حلقه يوم الجمعه 18
سبتمبر للشيف حسن,حلقه اليوم الجمعه 18-9-2015,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 18\9\2015 قناه mbc مصر,اكلات مصريه,اكلات سوريه,اكلات شعبيه,اكلات لبنانيه,اكلات خليجيه,اكلات مغربيه,حلويات,معجنات,مخبوزات,مشويات,مشروبات,ساندوتشات,حلويات شرقيه,حلويات غربيه,مقبلات, اطباق رئيسي, كيك, تورته, اطباق جانبيه,مخلل زيتون
تعليقات
إرسال تعليق