القائمة الرئيسية

الصفحات

طريقه عمل كفته ضانى مشويه بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناه MBC مصر




طريقه عمل كفته ضانى مشويه بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناه MBC مصر
        (حلقه اليوم 23\9\2015 _حلقه يوم الاربعاء 23 سبتمبر 2015)
اسم الوصفه\\\\كفته ضانى مشويه
&& مقادير ومكونات الوصفه&&

750 جم لحم بقرى مفروم
150 جم لحم ضانى مفروم
100 جم ليه ضانى
100 جم بقدونس مفروم
100 جم بصل مفروم
10 عيدان شيش
10 جم ملح
10 جم فلفل
10 جم بهارات لحمه
100 جم بصل بصل
5 جم ملح
5 جم فلفل



&& طريقه تحضير الوصفه &&

1-فى بوله نضع اللحمه ونضيف عليها اليه وبقدونس وبصل ونتبلها ملح وفلفل وبهار ونقلبهم مع بعض كويس وندخلها الثلاجه تتسمك شويه
2-فى بوله فيها ماء البصل ونبل ايدينا ماء بصل ونعمل الكفته على عيدان الشيش(عيدان الشيش تكون منقوعه فى ماء مثلج لمدة ساعه على الاقل)
3-ونرصها على الشوايه (بس لازم الشوايه تكون ساخنه)
4-ونرش فى طبق التقديم بقدونس مفروم ونرص عليها الكفته المشوايه
5-وتقدم وبالف هنا وشفا
















طريقه عمل كفته ضانى مشويه بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر,كفته ضانى مشويه للشيف حسن,مقاديركفته ضانى مشويه للشيف حسن, كفته ضانى مشويه للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه عمل كفته ضانى مشويه من برنامج الشيف قناهmbcمصر,طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل كفته ضانى مشويه للشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر, كفته ضانى مشويه بطريقه الشيف حسن,
جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,وصفات جديدة للشيف حسن,جميع اكلات الشيف حسن,
حلقه اليوم23\9\2015,حلقه يوم الاربعاء 23 سبتمبر للشيف حسن,حلقه اليوم اللاربعاء 23-9-2015,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 23\9\2015 قناه mbc مصر,اكلات مصريه,اكلات سوريه,اكلات شعبيه,اكلات لبنانيه,اكلات خليجيه,اكلات مغربيه,حلويات,معجنات,مخبوزات,مشويات,مشروبات,ساندوتشات,حلويات شرقيه,حلويات غربيه,مقبلات, اطباق رئيسيه,



هل اعجبك الموضوع :
author-img
مدونة طبخ هنطبخ إيه النهاردة؟ سؤال يدور في ذهن كل ربة منزل مع صباح كل يوم جديد. فرحلة البحث التي تقوم بها كل ربة منزل عن الأصناف الجديدة والصحية والتي تلبى رغبة جميع أفراد الأسرة لا تنتهى. وحرصا منا على راحتك يقدم لك "طبخ"، أسهل الطرق لعمل أشهي الوصفات من أفضل الشيفات على مدى الأسبوع لتصبحين "شيف" من الدرجة الأولي.. فتابعونا

تعليقات