القائمة الرئيسية

الصفحات

طريقه عمل ورقه اللحمه الضانى بطريقه الشيف حسن من برنامج لشيف حسن قناه MBC مصر





طريقه عمل ورقه اللحمه الضانى بطريقه الشيف حسن من برنامج لشيف حسن قناه MBC مصر
               (حلقه اليوم 23\9\2015 _حلقه يوم اللاربعاء 23 سبتمبر 2015)
اسم الوصفه\\\\\ورقه اللحمه الضانى
&& مقادير ومكونات الوصفه&&

1 كيلو لحم ضانى قطع
150 جم بصل شرائح
100 جم فلفل اخضر قطع
100 جم فلفل احمر قطع
50 جم كسبرة مفرومه
500 جم بطاطس مكعبات
50 مل زيت
50 مل سمن
20 جم ثوم شرائح
1 عصير ليمون
5 جم بهار
5 جم فلفل
5 جم ملح
1 قرفه
2 ورق لورا
2 سم زنجبيل مبشور
ورق زبدة
ورق فويل



&&طريقه تحضير الوصفه&&

1-فى بوله نضع اللحمه وبصل وثوم وفلفل رومى وفلفل حامى وكسبرة مفرومه وزنجبيل مبشور وعصير ليمون وقرفه وورق لورا وبصل مكعبات وزيت وسمن ونتبلها ملح وفلفل وبهار ونقلبهم مع بعض كويس
2- ونجيب ورق زبدة ونضع فى اللحمه ونلفها كويس ونلفها فى ورق فويل ونقفلها كويس اوى
3- ونضعها على الشوايه تستوى
4-وتقدم وبالف هنا وشفا























طريقه عمل ورقه اللحمه الضانى بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر,ورقه اللحمه الضانى للشيف حسن,مقاديرورقه اللحمه الضانى  للشيف حسن, ورقه اللحمه الضانى للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه عمل ورقه اللحمه الضانى من برنامج الشيف قناهmbcمصر,طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل ورقه اللحمه الضانى للشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر, ورقه اللحمه الضانى بطريقه الشيف حسن,
جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,وصفات جديدة للشيف حسن,جميع اكلات الشيف حسن,
حلقه اليوم23\9\2015,حلقه يوم الاربعاء 23 سبتمبر للشيف حسن,حلقه اليوم اللاربعاء 23-9-2015,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 23\9\2015 قناه mbc مصر,اكلات مصريه,اكلات سوريه,اكلات شعبيه,اكلات لبنانيه,اكلات خليجيه,اكلات مغربيه,حلويات,معجنات,مخبوزات,مشويات,مشروبات,ساندوتشات,حلويات شرقيه,حلويات غربيه,مقبلات, اطباق رئيسيه,

هل اعجبك الموضوع :
author-img
مدونة طبخ هنطبخ إيه النهاردة؟ سؤال يدور في ذهن كل ربة منزل مع صباح كل يوم جديد. فرحلة البحث التي تقوم بها كل ربة منزل عن الأصناف الجديدة والصحية والتي تلبى رغبة جميع أفراد الأسرة لا تنتهى. وحرصا منا على راحتك يقدم لك "طبخ"، أسهل الطرق لعمل أشهي الوصفات من أفضل الشيفات على مدى الأسبوع لتصبحين "شيف" من الدرجة الأولي.. فتابعونا

تعليقات