طريقه عمل الاسبرينج رولز spring rolls شغف الطهي
وقت الطهي: 30 دقيقه
وقت التحضير: 30 دقيقه
الكميه: 3 اشخاص
المكونات:
- ورق اسبرينج رول
- مشروم
-ثوم صيني
- جنزبيل
- كرنب صيني
-جزر
- شيفز
-حبوب صويا منبته
-فلفل حامي فريش
-زيت ذره
- زيت سمسم
-اويستر صوص
-صويا صوص
-دقيق
-ملح وفلفل
طريقه التحضير:
- نفرم الثوم والجنزبيل ونغسل الخضار ونقطعه جوليان
-في طاسه عالنار نحط زيت ذره وزيت السمسم ونعمل الثوم والجنزبيل سوتيه
-لما لونهم يبقي دهبي نضيف الخضار الجوليان ونعملو سوتيه
-نحط ملح وفلفل وصويا والاويستر صوص
- نحط معلقه دقيق
-نقلب كويس لحد ما الخليط يربط مع بعض
- نلفه في ورق الاسبرنج رول
- نلزقه من عالحرف بنشا ومايه
- نقليه فدرجه حراره زيت 180 قلي عميق
- بيتقدم مع مع سويت اند سور صوص
وقت التحضير: 30 دقيقه
الكميه: 3 اشخاص
المكونات:
- ورق اسبرينج رول
- مشروم
-ثوم صيني
- جنزبيل
- كرنب صيني
-جزر
- شيفز
-حبوب صويا منبته
-فلفل حامي فريش
-زيت ذره
- زيت سمسم
-اويستر صوص
-صويا صوص
-دقيق
-ملح وفلفل
طريقه التحضير:
- نفرم الثوم والجنزبيل ونغسل الخضار ونقطعه جوليان
-في طاسه عالنار نحط زيت ذره وزيت السمسم ونعمل الثوم والجنزبيل سوتيه
-لما لونهم يبقي دهبي نضيف الخضار الجوليان ونعملو سوتيه
-نحط ملح وفلفل وصويا والاويستر صوص
- نحط معلقه دقيق
-نقلب كويس لحد ما الخليط يربط مع بعض
- نلفه في ورق الاسبرنج رول
- نلزقه من عالحرف بنشا ومايه
- نقليه فدرجه حراره زيت 180 قلي عميق
- بيتقدم مع مع سويت اند سور صوص
تعليقات
إرسال تعليق