القائمة الرئيسية

الصفحات

طريقه عمل شوربه اللحمه استوك اللحمه

طريقه عمل مرقه اللحمه شغف الطهي


وقت التحضير    15 دقيقه
وقت الطهي       3 ساعات           
المكونات:          
                   -1 كيلو عضم بقري 
                   -2 بصله كبيره
                   - 1 جزره 
                   - 3 عيدان كرفس
                   - عودين كرات
                   - 5 حبات حبهان
                   - فلفل اسمر حبوب
                   - 2 ورق لورا
                   - زيت زيتون
طريقه التحضير:
                   - نغسل العضم والخضار كويس ونقطع الخضار تقطيعات كبيره 
                   - في حله عالنار  نحط زيت زيتون ولما يسخن ضيف الخضارونشوحه
                    - ونضيف العضم ونشوحه مع الخضار 
                    - وبعدين نضيف المايه ونسيها عالنار  اولما تغلي نهي النار عليها
                    - وبعد تقريبا 3 ساعات يكون كل الكولاجين اللي ف العضم نزل ف الشوربه 
                    - بعدين نصفيها بكبشه في حله تانيه وندخلها التلاجه لما تبرد خالص
                   - بعدين نشيل طبقه الدهون اللي عالوش ونعملها فأكياس ونشيلها ف الفريزر لوقت الاستخدام

                    

هل اعجبك الموضوع :
author-img
مدونة طبخ هنطبخ إيه النهاردة؟ سؤال يدور في ذهن كل ربة منزل مع صباح كل يوم جديد. فرحلة البحث التي تقوم بها كل ربة منزل عن الأصناف الجديدة والصحية والتي تلبى رغبة جميع أفراد الأسرة لا تنتهى. وحرصا منا على راحتك يقدم لك "طبخ"، أسهل الطرق لعمل أشهي الوصفات من أفضل الشيفات على مدى الأسبوع لتصبحين "شيف" من الدرجة الأولي.. فتابعونا

تعليقات