القائمة الرئيسية

الصفحات

طريقه عمل شوربه الفراخ طريه عمل شوربه الدجاج



وقت التحضير : 10 دقائق
وقت الطهي: 45 دقيقه
المكونات: 
                               - 1 كيلو عضم فراخ او اجنحه او فرخه كامله
                               - 2 بصله
                               - 3 عيدان كرفس
                               -1 جزره صغيره
                               -5 حبات حبهان
                               -فلفل ابيص حب
                               - زيت زيتون
                               - 1/2 كوب ماء عليه عصير لمونه      

طريقه التحضير:  
                           
                              -نغسل الفراخ بملح  ونغسل الخضار  ونقشره ونقطعه تقطيعات متسوايه.
                              - في حله عالنار نحط زيت زيتون ونشوح الخضار 5 دقايق وكل ما الزيت يسخن اوي
                               نحط شويه مايه بلمون عشان نطلع كل الطعم والي ف الخضار
                             - وبعدين نضيف الفراخ ونشوحهم كمان شويه
                             - بعدين نضيف المايه والحبهان والفلفل الابيض وممكن نضيف مكعب مرقه دجاج
                             -نسيبها عالنار واول ما تغلي  نوطي النار عليها  عشان الشوربه ماتتعكرش
                             - نسيبها بالظبط 45 دقيقه  وبعدين نرفعها من عالنار
                             - بعدين نجيب مصفي ونصفي الشوربه واحده وحده فحله تانيه بكبشه مانصفيش بالحله كلها
                             - وبعدين ندخلها التلاجه  وهي مكشوفه وبعد ماتبرد خالص نطلعها ونزيل الطبقه اللي ع الوش
                             - وممكن نحطها فأكياس وندخلها الفريزر                               
هل اعجبك الموضوع :
author-img
مدونة طبخ هنطبخ إيه النهاردة؟ سؤال يدور في ذهن كل ربة منزل مع صباح كل يوم جديد. فرحلة البحث التي تقوم بها كل ربة منزل عن الأصناف الجديدة والصحية والتي تلبى رغبة جميع أفراد الأسرة لا تنتهى. وحرصا منا على راحتك يقدم لك "طبخ"، أسهل الطرق لعمل أشهي الوصفات من أفضل الشيفات على مدى الأسبوع لتصبحين "شيف" من الدرجة الأولي.. فتابعونا

تعليقات