طريقه عمل كريب السوزيت للشيف حسن كمال على قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 18\03\2017 _حلقه يوم السبت 18 مارس2017)
اسم الوصفه\\\\\ كريب السوزيت
&&مقادير ومكونات الوصفه&&
3 بيضات
125 جم سكر
2 جم ملح
2 جم فانيليا
50 مل زيت
50 جم زبدة او سمن سايحه
500 مل لبن دافئ
300 جم دقيق
( صوص السوزيت)
200 جم سكر
100 مل عصير برتقال
25 جم زبدة
1 بشر برتقال
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
لعمل عجينه الكريب\\\\\
- فى الخلاط او مضرب كهربائى فى بوله نخفق بيض مع فانيليا وسكروملح ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط ونضيف زيت وسمن ونخفقهم مع بعض ونضيف لبن ونخفقهم مع بعضوفى بوله نخلط دقيق ونقلبهم مع بعض ونضيفهم ونخفقهم مع بعض حتى الحصول على عجينه شبه سائله
- فى صاسه وندهنها زيت ونمسحخا بمناديل ونضع كبشه من العجينه ولمه تستوى نقلبها على الوجه الاخر( ونضعها فى بوله ونغطيها بفوطه علشان ماتنشفش)
- فى صاسه وندهنها زيت ونمسحخا بمناديل ونضع كبشه من العجينه ولمه تستوى نقلبها على الوجه الاخر( ونضعها فى بوله ونغطيها بفوطه علشان ماتنشفش)
لعمل صوص السوزيت\\\\
- فى اناء على النار نحرق سكر مع زبدة ولمه يعمل كراميل غامق نضيف عليها عصير برتقال وقرفه ونسيبه يتقل ونعمل الكريب على شكل ظرف ونضعه فى الصوص لمه يتقل نصفى من الصوص
-وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل كريب السوزيت بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBCمصر, كريب السوزيت للشيف حسن,مقاديركريب السوزيت للشيف حسن , كريب السوزيت للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه كريب السوزيتبطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل كريب السوزيت
بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر,كريب السوزيت بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن,اكلات شهرمارس,
حلقه اليوم 18\03\2017, حلقه يوم السبت 18 مارس للشيف حسن,حلقه 18 مارس للشيف حسن, حلقه السبت 18-03-2017,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 18\03\2017 قناه mbc مصر,
بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر,كريب السوزيت بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن,اكلات شهرمارس,
حلقه اليوم 18\03\2017, حلقه يوم السبت 18 مارس للشيف حسن,حلقه 18 مارس للشيف حسن, حلقه السبت 18-03-2017,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 18\03\2017 قناه mbc مصر,
تعليقات
إرسال تعليق