طريقه عمل رقائق ايطاليه مقليه(ايطاليان كروست) للشيف حسن كمال على قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 29\03\2017 _حلقه يوم الاربعاء 29 مارس2017)
اسم الوصفه\\\\\ رقائق ايطاليه مقليه(ايطاليان كروست)
&&مقادير ومكونات الوصفه&&
1\2 كيلو دقيق
50 جم زبدة طريه
15 جم سكر
5 جم ملح
25 مل خل تفاح10 جم بيكينج بودر230 مل ماء للعجن
(الديكور)
150 جم سكر بودر
150 جم سكرزيت للقلى
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- فى الميكسر نخفق دقيق وسكروملح مع زبدة ونخلطهم مع بعض لحد ما يكون خليط كريمى ونضيف خل تفاح وبيكينج بودر ونخفقهم مع بعض ونضيف الماء حبه حبه على الحصول على عجينه طريه يسهل تشكلها ونرش دقيق فى بوله ونضع العجينه ونسيبها ترتاح نصف ساعه- على الرخامه نرش دقيق تحت وفوق العجينه ونفردها بالنشابه بسمك ربع سم ونقطعها شرائح سميكه (زى اصابع البطاطس)- فى اناء على النار فى زيت سخن عميق نقلى الرقائق ايطاليه تاخد لون ذهبى فاتح- فى بوله فيها سكر بودر نعفرالرقاق ونضعها فى سكر ونقلبهم مع بعض كويس- تقدم وبالف هنا وشفا بتقدم ساخنه
طريقه عمل رقائق ايطاليه مقليه(ايطاليان كروست) بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBCمصر, رقائق ايطاليه مقليه(ايطاليان كروست) للشيف حسن,مقادير رقائق ايطاليه مقليه(ايطاليان كروست) للشيف حسن , رقائق ايطاليه مقليه(ايطاليان كروست) للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه رقائق ايطاليه مقليه(ايطاليان كروست) بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل رقائق ايطاليه مقليه(ايطاليان كروست)
بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر, رقائق ايطاليه مقليه(ايطاليان كروست) بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن,اكلات شهرمارس,
حلقه اليوم 29\03\2017, حلقه يوم الاربعاء 29 مارس للشيف حسن,حلقه 29 مارس للشيف حسن, حلقه الاربعاء 29-03-2017,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 29\03\2017 قناه mbc مصر,
تعليقات
إرسال تعليق