القائمة الرئيسية

الصفحات

شاورما الفراخ بطريقه الشيف حسن على قناه MBC مصر



شاورما الفراخ بطريقه الشيف حسن على قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 11\05\2017 _حلقه يوم الخميس 11 مايو 2017)
اسم الوصفه\\\\\ شاورما الفراخ
&&مقاديرومكونات الوصفه&&


50 جم بشر برتقال
25 جم بشر ليمون
500 جم صدور فراخ شرائح
100 جم بصل شرائح
25 جم ثوم مفروم
50 مل خل
50 مل عصير ليمون
50 جم مسطرده
5 جم حبهان بود
5 جم قرنفل بودر
5جم مستكه بودر
5 جم قرفه بودر
5 جم ملح
5 جم فلفل
5جم بهارات
  (التسويه)
50 مل زيت
100 جم طماطم لحم قطع
خبز صاج
ثوميه
خيار مخلل


&&طريقه تحضيرالوصفه&&


- فى بوله نخلط بشرليمون وبشربرتقال ونضع عليهم الفراخ ونقلبهم مع بعض كويس
- فى بوله نخلط بصل شراح وثوم وخل وعصير ليمون ومسطرده وحبهان بودروقرنفل بودر ومستكه بودروقرفه بودر وملح وفلفل وبهارات وزيت ونقلبهم مع بعض كويس
- فى اناء على النار فى زيت سخن نشوح الشاورما ونقلبها كويس لحد ما تغير لونها ونضيف عليها الخليط السابق ونقلبهم مع بعض ونضيف ملح ولمه تستوى نضيف طماطم ونقلبهم مع بعض ونرفعها من على النار
- نجيب عيش الصاج وندهنه الثوميه ونضع خيارمخلل ونضع الشاورما ونلفه رول
- على الشوايه ساخنه نضع الشاورما تاخد لون بس
- وتقدم وبالف هنا وشفا









طريقه عمل شاورما الفراخ  بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBC مصر, شاورما الفراخ  للشيف حسن,مقاديرشاورما الفراخ  للشيف حسن , شاورما الفراخ  للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه شاورما الفراخ  بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل شاورما الفراخ
بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر,شاورما الفراخ  بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن,اكلات شهرمايو,
حلقه اليوم 11\05\2017, حلقه يوم  الخميس 11 مايو للشيف حسن,حلقه 11 مايو للشيف حسن, حلقه الخميس 11-05-2017,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 11\05\2017 قناه mbc مصر,


هل اعجبك الموضوع :
author-img
مدونة طبخ هنطبخ إيه النهاردة؟ سؤال يدور في ذهن كل ربة منزل مع صباح كل يوم جديد. فرحلة البحث التي تقوم بها كل ربة منزل عن الأصناف الجديدة والصحية والتي تلبى رغبة جميع أفراد الأسرة لا تنتهى. وحرصا منا على راحتك يقدم لك "طبخ"، أسهل الطرق لعمل أشهي الوصفات من أفضل الشيفات على مدى الأسبوع لتصبحين "شيف" من الدرجة الأولي.. فتابعونا

تعليقات