صينيه الرقاق باللحمه المفرومه بطريقه الشيف حسن على قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 22\05\2017 _حلقه يوم الاثنين 22 مايو 2017)
اسم الوصفه\\\\\ صينيه الرقاق باللحمه المفرومه
&&مقاديرومكونات الوصفه&&
8 رقاق ناشف
لتر شوربه
150 جم سمن
(الحشو)
50 جم سمن
150 جم بصل
2\1 كيلو لحمه مفرومه
5 جم ملح
5 جم فلفل
5 جم بهارات
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
لعمل الحشو\\\\\
- فى اناء على النار نشوح بصل فى سمن ولمه يدبل نضيف لحمه مفرومه ونتبلها ملح وفلفل وبهارات ونقلبهم مع بعض ونسيبها تستوى على نار هاديه ونرفعها من على النار- ونجيب بوله ونضع فيها شوربه ساخنه ونضيف عليها سمن ونغمر فيها الرقاق- ونجيب طبق فويل وندهنه سمن ونرص فى نصف كميه الرقاق مع مراعاه دهن كل ورقه بالسمن ونضع فى النصف حشو اللحمه المفرومه ونضع باقى كميه الرقاق مع مراعاه دهن كل ورقه بالسمن ونضغط عليها كويس ونغطيها ببلاسيتك فيلم ونحتفظ بيها فى الفريزر لمدة شهر كامل( قبل الاستخدام بساعه نخرجها من الفريزر ونضعها فى الفرن على 180 درجه لمدة 25 دقيقه)
- وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل صينيه الرقاق باللحمه المفرومه بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBC مصر, صينيه الرقاق باللحمه المفرومه للشيف حسن,مقاديرصينيه الرقاق باللحمه المفرومه للشيف حسن , صينيه الرقاق باللحمه المفرومه للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه صينيه الرقاق باللحمه المفرومه بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل صينيه الرقاق باللحمه المفرومه
بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر,صينيه الرقاق باللحمه المفرومه بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن,اكلات شهرمايو,
حلقه اليوم 22\05\2017, حلقه يوم الاثنين 22 مايو للشيف حسن,حلقه 22 مايو للشيف حسن, حلقه الاثنين 22-05-2017,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 22\05\2017 قناه mbc مصر,
تعليقات
إرسال تعليق