القائمة الرئيسية

الصفحات

وصفه كيك الروانى بطريقه الشيف حسن على قناه MBC مصر



وصفه كيك الروانى بطريقه الشيف حسن على قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 11\08\2017 _حلقه يوم الجمعه 11  اغسطس 2017)
اسم الوصفه\\\\\ وصفه كيك الروانى
&&مقاديرومكونات الوصفه&&



5 بيضات
125 جم سكر بودرة
5 جم ملح
5 جم فانيليا
125 جم دقيق سمولينا
125 جم دقيق ابيض
5 جم بيكينج بودر
(السيرب)
125 جم سكر
125 مل ماء
1 عصير ليمون
(الديكور)
100 جم مربى مشمش
50 جم جوزهند مبشور


&&طريقه تحضيرالوصفه&&


-فى بوله الميكسر نخفق البيض والسكروالفانيليا وملح ونخفقهم مع بعض كويس
-فى بوله نخلط الدقيق على دقيق السمولينا ونخلطهم مع بعض كويس
- ونضيف الدقيق على البيض ونقلبهم من تحت لفوق علشان الهواه ميخرجش من الروانى
- ونجيب صينيه مدهونه سمن وفيها رشه دقيق سميد و نصب الرونى
- وندخلها الفرن على 180 درجه لمدة 25 دقيقه

-للعمل السيرب \\\\\
فى اناء على النار فى ماء وسكر ونقلبهم مع بعض ونرفعها على الناروبعد غليان 15 دقيقه نضيف الليمون ونسيبه يستوى على نار هادي هيكون شربات خفيف
-ولمه الرونى تخرج وتبرد نسقيها بالشربات ونضيف عليها مربى مشمش ونفردها على وش الروانى ونرش عليها جوز هند وتقطع
-ويقدم وبالف هنا وشفا







طريقه وصفه كيك الروانى بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBC مصر, وصفه كيك الروانى للشيف حسن,مقاديروصفه كيك الروانى للشيف حسن ,وصفه كيك الروانى للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه وصفه كيك الروانى بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل وصفه كيك الروانى

بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر,وصفه كيك الروانى بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن,اكلات شهر اغسطس,
حلقه اليوم 11\08\2017, حلقه يوم الجمعه 11 يوليو للشيف حسن,حلقه 11 اغسطس للشيف حسن, حلقه الجمعه 11-08-2017,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 11\08\2017 قناه mbc مصر,







هل اعجبك الموضوع :
author-img
مدونة طبخ هنطبخ إيه النهاردة؟ سؤال يدور في ذهن كل ربة منزل مع صباح كل يوم جديد. فرحلة البحث التي تقوم بها كل ربة منزل عن الأصناف الجديدة والصحية والتي تلبى رغبة جميع أفراد الأسرة لا تنتهى. وحرصا منا على راحتك يقدم لك "طبخ"، أسهل الطرق لعمل أشهي الوصفات من أفضل الشيفات على مدى الأسبوع لتصبحين "شيف" من الدرجة الأولي.. فتابعونا

تعليقات