القائمة الرئيسية

الصفحات

وصفه انجليش كيك بطريقه الشيف حسن على قناه MBC مصر


وصفه انجليش كيك بطريقه الشيف حسن على قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 07\08\2018_حلقه يوم الثلاثاء 07  يوليو اغسطس 2018)
اسم الوصفه\\\\وصفه انجليش كيك
&&مقاديرومكونات الوصفه&&


(انجليش كيك فانيليا)
2 بيضه

100 جم سكر
2 جم فانيليا
100 مل زيت

100 جم دقيق
5 جم بيكينج بودر
5 جم ملح

75 جم فواكه مسكره
(انجليش كيك شيكولاته)
2 بيضه

100 جم سكر
2 جم فانيليا
100 مل زيت

100 جم دقيق
25 جم كاكاو غامق
5 جم بيكينج بودر
5 جم ملح

75 جم حبوب شيكولاته
(انجليش كيك برتقال)
2 بيضه

100 جم سكر
2 جم فانيليا
50 مل زيت

50 مل عصير برتقال
100 جم دقيق
5 جم بيكينج بودر
5 جم ملح

75 جم برتقال فيليه
(انجليش كيك ليمون)
2 بيضه

100 جم سكر
2 جم فانيليا
50 مل زيت

50 مل عصير ليمون
100 جم دقيق
5 جم بيكينج بودر
5 جم ملح

75 جم ليمون فيليه
(انجليش كيك كابتشينو)
2 بيضه

100 جم سكر
2 جم فانيليا
50 مل زيت

50 مل كابتشينو مركز
100 جم دقيق
50 جم حبوب كابتشينو

5 جم بيكينج بودر
5 جم ملح

(انجليش كيك فستدق)
2 بيضه

100 جم سكر
2 جم فانيليا
50 مل زيت

50 مل معجون الفستدق
100 جم دقيق
25 جم حبوب فستدق

5 جم بيكينج بودر
5 جم ملح

(انجليش كيك مكسرات)
2 بيضه

100 جم سكر
2 جم فانيليا
100 مل زيت

100 جم دقيق
50 جم بندق قطع

5 جم بيكينج بودر
5 جم ملح



&&طريقه تحضيرالوصفه&&



لعمل انجليش كيك فانيليا\\\\\

- فى الميكسر نخفق بيض وسكر وفانيليا ونخفقهم مع بعض لحد ما السكر يدوب خالص ونضيف زيت ونخفقهم مع بعض, وفى بوله نخلط دقيق وملح وبيكينج بودر وفروته مسكره ونقلبهم مع بعض ونضيفهم على الخليط  ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط
- ونجبل فورمه وندهنها سمن ونبطنها دقيق ونصب فيها الكيك
- وندخل الكيك الفرن على 180 درجه لمدة 35 دقيقه(علشان نعرف الستويت نضع فيها خله او سكينه لو طلعت من غير سائل يبقى كدة استويت)
لعمل انجليش كيك شيكولاته\\\\\
- فى الميكسر نخفق بيض وسكر وفانيليا ونخفقهم مع بعض لحد ما السكر يدوب خالص ونضيف زيت ونخفقهم مع بعض, وفى بوله نخلط دقيق وملح وبيكينج بودركاكاو وحبوب شيكولاته ونقلبهم مع بعض ونضيفهم على الخليط  ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط
- ونجبل فورمه وندهنها سمن ونبطنها دقيق ونصب فيها الكيك
- وندخل الكيك الفرن على 180 درجه لمدة 35 دقيقه(علشان نعرف الستويت نضع فيها خله او سكينه لو طلعت من غير سائل يبقى كدة استويت)


لعمل انجليش كيك برتقال\\\\\
- فى الميكسر نخفق بيض وسكر وفانيليا ونخفقهم مع بعض لحد ما السكر يدوب خالص ونضيف زيت وعصير برتقال ونخفقهم مع بعض, وفى بوله نخلط دقيق وملح وبيكينج بودربرتقال فيليه ونقلبهم مع بعض ونضيفهم على الخليط  ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط
- ونجبل فورمه وندهنها سمن ونبطنها دقيق ونصب فيها الكيك
- وندخل الكيك الفرن على 180 درجه لمدة 35 دقيقه(علشان نعرف الستويت نضع فيها خله او سكينه لو طلعت من غير سائل يبقى كدة استويت)


لعمل انجليش كيك ليمون\\\\\
- فى الميكسر نخفق بيض وسكر وفانيليا ونخفقهم مع بعض لحد ما السكر يدوب خالص ونضيف زيت وعصيرليمون ونخفقهم مع بعض, وفى بوله نخلط دقيق وملح وبيكينج بودر وليمون فيليه ونقلبهم مع بعض ونضيفهم على الخليط  ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط
- ونجبل فورمه وندهنها سمن ونبطنها دقيق ونصب فيها الكيك
- وندخل الكيك الفرن على 180 درجه لمدة 35 دقيقه(علشان نعرف الستويت نضع فيها خله او سكينه لو طلعت من غير سائل يبقى كدة استويت)

لعمل انجليش كيك كابتشينو\\\\\
- فى الميكسر نخفق بيض وسكر وفانيليا ونخفقهم مع بعض لحد ما السكر يدوب خالص ونضيف زيت وكابتشينو مركز ونخفقهم مع بعض, وفى بوله نخلط دقيق وملح وبيكينج بودر وحبوب الكابتشينو ونقلبهم مع بعض ونضيفهم على الخليط  ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط
- ونجبل فورمه وندهنها سمن ونبطنها دقيق ونصب فيها الكيك
- وندخل الكيك الفرن على 180 درجه لمدة 35 دقيقه(علشان نعرف الستويت نضع فيها خله او سكينه لو طلعت من غير سائل يبقى كدة استويت)

لعمل انجليش كيك فستدق\\\\\
- فى الميكسر نخفق بيض وسكر وفانيليا ونخفقهم مع بعض لحد ما السكر يدوب خالص ونضيف زيت ومعجون الفستدق ونخفقهم مع بعض, وفى بوله نخلط دقيق وملح وبيكينج بودر و
نقلبهم مع بعض ونضيفهم على الخليط  ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط
- ونجبل فورمه وندهنها سمن ونبطنها دقيق ونصب فيها الكيك
- وندخل الكيك الفرن على 180 درجه لمدة 35 دقيقه(علشان نعرف الستويت نضع فيها خله او سكينه لو طلعت من غير سائل يبقى كدة استويت)

لعمل انجليش كيك مكسرات\\\\\
- فى الميكسر نخفق بيض وسكر وفانيليا ونخفقهم مع بعض لحد ما السكر يدوب خالص ونضيف زيت ونخفقهم مع بعض, وفى بوله نخلط دقيق وملح وبيكينج بودر وبندق قطع ونقلبهم مع بعض ونضيفهم على الخليط  ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط
- ونجبل فورمه وندهنها سمن ونبطنها دقيق ونصب فيها الكيك
- وندخل الكيك الفرن على 180 درجه لمدة 35 دقيقه(علشان نعرف الستويت نضع فيها خله او سكينه لو طلعت من غير سائل يبقى كدة استويت)



طريقه وصفه انجليش كيك بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBC مصر, وصفه انجليش كيك للشيف حسن,مقاديروصفه انجليش كيك للشيف حسن , وصفه انجليش كيك للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه وصفه انجليش كيك بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل 
وصفه انجليش كيك
بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر, وصفه انجليش كيك بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbc مصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن,اكلات شهراغسطس,حلقه اليوم 07\08\2018, حلقه يوم الثلاثاء 07  اغسطس للشيف حسن,حلقه 07 اغسطس للشيف حسن, حلقه الثلاثاء 07-08-2018,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 07\08\2018 قناه mbc 



هل اعجبك الموضوع :
author-img
مدونة طبخ هنطبخ إيه النهاردة؟ سؤال يدور في ذهن كل ربة منزل مع صباح كل يوم جديد. فرحلة البحث التي تقوم بها كل ربة منزل عن الأصناف الجديدة والصحية والتي تلبى رغبة جميع أفراد الأسرة لا تنتهى. وحرصا منا على راحتك يقدم لك "طبخ"، أسهل الطرق لعمل أشهي الوصفات من أفضل الشيفات على مدى الأسبوع لتصبحين "شيف" من الدرجة الأولي.. فتابعونا

تعليقات