وصفه ساندوتش بطاطس بطريقه الشيف حسن على قناه MBC مصر
(حلقه اليوم 19\09\2018_حلقه يوم الاربعاء 19 سبتمبر 2018)
اسم الوصفه\\\\\ وصفه ساندوتش بطاطس
&&مقاديرومكونات الوصفه&&
(العجينه)
كيلو دقيق
30 جم خميرة فوريه
5 جم محسن خبز او نصف ملعقه صغيرة خل
25 جم سكر
50 جم زبدة مكعبات
550 مل ماء
10 جم ملح
(سائل التليمع)
2 اصفر بيض
5 جم فانيليا
5 جم ملح
20 جم قهوه مركزه
100 مل لبن
(الغطاء)
جبنه رومى مبشورة
زعتر
روزمارى
سمسم
حبه البركه
بابريكا
(الحشو)
25 مل زيت
50 جم بصل شرائح
200 جم بطاطس اصابع مقليه
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- فى اناء على النار نشوح بصل فى زيت ياخد لون ذهبى غامق ونضيف عليه البطاطس ونقلبهم مع بعض ونسيبها تبرد خالص
- فى الميكسر نضيف دقيق وخميرة وسكر ومحسن خبز او خل وزبدة ونخفقهم مع بعض ونضيف ماء وملح ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط حتى الحصول على عجينه سهله طريه يسهل تشكلها ونلفها رول ونضعها فى بوله ونغطيها ونسيبها ترتاح لمدة ربع ساعه, ونقطعها على 8 كرات متساويه ونعملها رول طويل ونفردها بكف الايد على شكل رغيف فينو ونضع فيها حشو البطاطس ونقفلها على شكل فينو , ونجيب صاج ونرش فى دقيق ونضع فى الفينو ونضعه فى مكان دافى يخمر لمدة نصف ساعه ولمه يخمر نعمل في علامات
- فى بوله نخلط اصفر بيض وفانيليا وملح وقهوه مركزه ولبن ونخفقهم مع بعض وندهن بيهم الفينو ونرش عليها زعتر او حبه البركه او سمسم او بابريكا او روزمارى او جبنه رومى مبشورة
- وندخل الصاج الفرن على 180 درجه لمدة 20 دقيقه
- وتقدم وبالف هنا وشفا
&&مقاديرومكونات الوصفه&&
(العجينه)
كيلو دقيق
30 جم خميرة فوريه
5 جم محسن خبز او نصف ملعقه صغيرة خل
25 جم سكر
50 جم زبدة مكعبات
550 مل ماء
10 جم ملح
(سائل التليمع)
2 اصفر بيض
5 جم فانيليا
5 جم ملح
20 جم قهوه مركزه
100 مل لبن
(الغطاء)
جبنه رومى مبشورة
زعتر
روزمارى
سمسم
حبه البركه
بابريكا
(الحشو)
25 مل زيت
50 جم بصل شرائح
200 جم بطاطس اصابع مقليه
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- فى اناء على النار نشوح بصل فى زيت ياخد لون ذهبى غامق ونضيف عليه البطاطس ونقلبهم مع بعض ونسيبها تبرد خالص
- فى الميكسر نضيف دقيق وخميرة وسكر ومحسن خبز او خل وزبدة ونخفقهم مع بعض ونضيف ماء وملح ونخفقهم مع بعض حتى تجانس الخليط حتى الحصول على عجينه سهله طريه يسهل تشكلها ونلفها رول ونضعها فى بوله ونغطيها ونسيبها ترتاح لمدة ربع ساعه, ونقطعها على 8 كرات متساويه ونعملها رول طويل ونفردها بكف الايد على شكل رغيف فينو ونضع فيها حشو البطاطس ونقفلها على شكل فينو , ونجيب صاج ونرش فى دقيق ونضع فى الفينو ونضعه فى مكان دافى يخمر لمدة نصف ساعه ولمه يخمر نعمل في علامات
- فى بوله نخلط اصفر بيض وفانيليا وملح وقهوه مركزه ولبن ونخفقهم مع بعض وندهن بيهم الفينو ونرش عليها زعتر او حبه البركه او سمسم او بابريكا او روزمارى او جبنه رومى مبشورة
- وندخل الصاج الفرن على 180 درجه لمدة 20 دقيقه
- وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه وصفه ساندوتش بطاطس بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف حسن قناهMBC مصر, وصفه ساندوتش بطاطس للشيف حسن,مقادير وصفه ساندوتش بطاطس للشيف حسن , وصفه ساندوتش بطاطس للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه وصفه ساندوتش بطاطس بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهmbc مصر, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل وصفه ساندوتش بطاطس
بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر, وصفه ساندوتش بطاطس بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbc مصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن,اكلات شهر سبتمبر,حلقه اليوم 19\09\2018, حلقه يوم الاربعاء 19 سبتمبر للشيف حسن,حلقه 19 سبتمبر للشيف حسن, حلقه الاربعاء 19-09-2018,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 19\09\2018 قناه mbc
تعليقات
إرسال تعليق