القائمة الرئيسية

الصفحات

طريقه عمل بط بصوص البرتقال بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة


طريقه عمل بط بصوص البرتقال بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة
&&المقاديروالمكونات&&


بط منظف
(الحشو)
4 ملعقه كبيرة زبدة
كوب الاربع كرات مكعبات
3 فص ثوم مكعبات
ملعقه زعتر مفروم
4 برتقال فيليه شرائح
ليمونه فيليه لحم
ورق لورا
2 ملعقه سكر
2 ملعقه بشر برتقال
كوب وربع عصيرعنب
نصف ملعقه ملح
نصف ملعقه فلفل
ملعقه نشا
ربع كوب ماء مثلج
(التسويه)
صاج( بصل- جزر- كرات- كرفس - حبهان - طماطم)
(الغطاء)
2 ملعقه عصير برتقال
2 ملعقه زبدة
2 ملعقه زيت
2 ملعقه صلصه
2 ملعقه عسل ابيض
( ملح- فلفل - زعتر- روزمارى)

&&طريقه تحضيرالوصفه&&


- فى اناء على النار نشوح كرات وثوم وزعتر فى زبدة ونضيف ليمون وبرتقال فيليه وورق لورا و وسكر وبشر برتقال وعصير عنب وملح وفلفل ونقلبهم مع بعض وتغلى ونضيف نشا مدوب فى ماء مثلج ونقلبهم مع بعض ولمه تتقل نسيبها تبرد ونحشى بيها البطه وندهنها من برا بالخليط
- ونجيب صاج ونرص فى شرائح بصل و جزرو كرات و كرفس وحبهان و طماطم ونضع عليهم البطه وندخلها الفرن على 180 درجه لمدة ساعتين 
- فى بوه نخلط  زبدة وزيت وصلصه وعسل وعصير برتقال ونقلبهم مع بعض وندهن بيهم البطه وندخلها تحت الشوايه تاخد لون
- وتقدم وبالف هنا وشفا



طريقه عمل بط بصوص البرتقال بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياهوصفه بط بصوص البرتقال للشيف حسن,مقاديربط بصوص البرتقال للشيف حسن .طريقه بط بصوص البرتقال بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه بط بصوص البرتقال, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل بط بصوص البرتقال
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه بط بصوص البرتقال بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
























هل اعجبك الموضوع :
author-img
مدونة طبخ هنطبخ إيه النهاردة؟ سؤال يدور في ذهن كل ربة منزل مع صباح كل يوم جديد. فرحلة البحث التي تقوم بها كل ربة منزل عن الأصناف الجديدة والصحية والتي تلبى رغبة جميع أفراد الأسرة لا تنتهى. وحرصا منا على راحتك يقدم لك "طبخ"، أسهل الطرق لعمل أشهي الوصفات من أفضل الشيفات على مدى الأسبوع لتصبحين "شيف" من الدرجة الأولي.. فتابعونا

تعليقات