القائمة الرئيسية

الصفحات

طريقه عمل لحم سبوكو بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة


طريقه عمل لحم سبوكو بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة
&&المقاديروالمكونات&&


6 قطع لحم سبوكو
نصف ملعقه ملح(10 جم)
نصف ملعقه فلفل مجروش(10 جم)
2 ونصف ملعقه دقيق(60 جم)
5 ملاعق زبدة(100 جم)
2 ونصف ملعقه زيت(60 جم)
(الصوص)
2 بصل مكعبات
2 جزر مكعبات
2 كرات مكعبات
2 فص ثوم مكعبات
كوب عصيرعنب(200 جم)
كوب ونصف ماء مغلى(300 مل)
3 كوب شوربه ساخنه(600 مل)
كيلو طماطم مبشورة
نصف ملعقه ملح(5 جم)
نصف ملعقه فلفل(5 جم)
نصف ملعقه بهارات لحمه(5 جم)
نصف ملعقه ريحان بودر(5 جم)
نصف ملعقه زعتربودر(5 جم)
2 ورق لورا
5 ليمون شرائح
2 ليمون مبشور
نصف حزمه بقدونس مفروم


&&طريقه تحضيرالوصفه&&

- نجيب شرائح اللحمه ونتبلها ملح وفلفل ونتبلها دقيق , وفى اناء على النار نشوح شرائح اللحمه فى زبدة وزيت  ولمه تاخد لون وتستوى نصف سوى ونطلعها فى بوله
- فى نفس الاناء نشوح جزر فى ناتج تسويه اللحمه ولمه يدبل نضيف بصل ولمه يدبل نضيف كرات ولمه يدبل نضيف ثوم  ولمه يدبلوا نضيف عصيرعنب وماء مغلى وشربه ونسيبها تغلى شويه ونضيف طماطم وملح وفلفل وبهارات وزعتر وريحان وورق لورا وليمون شرائح وليمون مبشور ونقلبهم مع بعض تغلى شويه ونضيف شرائح اللحمه ونسيبها تسوى ونضيف بقدونس وتغلى ونرفعها من على النار
- وتقدم وبالف هنا وشفا


طريقه عمل لحم سبوكو بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياهوصفه لحم سبوكو للشيف حسن,مقاديرلحم سبوكو للشيف حسن .طريقه لحم سبوكو بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه لحم سبوكو, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل لحم سبوكو
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه لحم سبوكو بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه









هل اعجبك الموضوع :
author-img
مدونة طبخ هنطبخ إيه النهاردة؟ سؤال يدور في ذهن كل ربة منزل مع صباح كل يوم جديد. فرحلة البحث التي تقوم بها كل ربة منزل عن الأصناف الجديدة والصحية والتي تلبى رغبة جميع أفراد الأسرة لا تنتهى. وحرصا منا على راحتك يقدم لك "طبخ"، أسهل الطرق لعمل أشهي الوصفات من أفضل الشيفات على مدى الأسبوع لتصبحين "شيف" من الدرجة الأولي.. فتابعونا

تعليقات