طريقه عمل بسبوسه صيامى بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة
&&المقاديروالمكونات&&
3 كوب دقيق سميد(600 جم)
2 ونصف ملعقه جوزهند ناعم(60 جم)
نصف ملعقه بيكنج بودر(10 جم)
كوب الاربع سكر(175 جم)
كوب الاربع زيت(175 جم)
نصف كوب شربات ثقيل بارد(100 جم)
لوز مقشر
(الشربات)
2 كوب ونصف سكر(500 جم)
2 كوب ونصف ماء(500 مل)
عصير ليمونه
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
الشربات\\\\
- فى اناء ندوب سكر فى ماء ونرفعه من على النار تغلى ونضيف عصير ليمون وتغلى غلاوتين ونرفعها من على النار
- فى بوله نخلط دقيق سميد وجوزهند وبيكنج بودر ونقلبهم مع بعض, وفى بوله نخلط زيت وسكر وشربات ثقيل بارد ونقلبهم مع بعض ونضيف على الخليط السابق ونقلبهم مع بعض يكون خليط مرمل
- وندخلها الفرن على 180 درجه لمدة 25 دقيقه واول ما تخرج من الفرن نصب عليها الشربات
طريقه عمل بسبوسه صيامى بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه بسبوسه صيامى للشيف حسن,مقاديربسبوسه صيامى للشيف حسن .طريقه بسبوسه صيامى بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه بسبوسه صيامى, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل بسبوسه صيامى
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه بسبوسه صيامى بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
تعليقات
إرسال تعليق