&&المقاديروالمكونات&&
لفه خبز صاج
(الصوص)
25 مل زيت
50 جم بصل
10 جم ثوم مفروم
25 جم صلصه
5 مل خل
5 جم سكر
150 جم طماطم مبشوره
25 مل ماء
5 جم ملح
5 جم فلفل
5 جم بهارات
(الحشو)
25 جم سمن
50 جم بصل
150 جم لحمه مفرومه
25 جم صلصه
25 جم صلصه
50 جم طماطم مبشوره
25 مل ماء
5 جم ملح
5 جم فلفل
4 ورق لورا
5 جم بهارات
5 جم جوزة الطيب
100 جم جبنه شيدر
50 جم زيتون شرائح
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- فى اناء على النار نشوح بصل فى زيت ولمه يدبل نضيف ثوم ولمه يدبل نضيف صلصه وخل وسكر وطماطم مبشوره وماء وملح وفلفل وبهارات ونقلبهم مع بعض ونسيبه يستبك على نار هاديه
- فى اناء على النار نشوح بصل فى سمن ولمه يدبل لحمه مفرومه وصلصه وطماطم وماء وملح وفلفل وورق لورا وبهارات وجوزة الطيب ونقلبهم مع بعض لحد ماتستوى
-نجيب خبز الصاج ونضع فى صوص ونفرده ونضع لحمه مفرومه وزيتون وجبنه شيدر ونلفه رول- على شوايه ساخنه نرص الفائف باللحمه المفرومه تاخد لون- وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل لفائف اللحمه بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه لفائف اللحمه للشيف حسن,مقاديرلفائف اللحمه للشيف حسن .طريقه لفائف اللحمه بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه لفائف اللحمه, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل ارزبالخلطه
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه لفائف اللحمه بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
تعليقات
إرسال تعليق