القائمة الرئيسية

الصفحات

طريقه عمل تورته الفراوله بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة

طريقه عمل تورته الفراوله بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياة
&&المقاديروالمكونات&&


( الكيك الاسفنجيه)
5 بيضه
كوب سكرحبيبات(200 جم)

نصف ملعقه فانيليا(10 جم)
1 كوب دقيق مخبوزات(400 جم)
ملعقه كبيرة بيكنج بودر(25 جم)
ملعقه سمن(25 جم)</ كريمه شانتيه مخفوقهفراوله مكعباتشربات خفيف بارد او اى نوع عصير&&طريقه تحضيرالوصفه&&

الكيك الاسفنجيه\\\\
- فى الميكسر نخلط بيض وفانيليا وسكرونخفقهم مع بعض حتى يتضاعف الخليط
- فى بوله نخلط دقيق وبيكنج بودرونقلبهم مع بعض ونضيفهم حبه حبه على خليط البيض ونقلبهم بملعقه خشب من تحت لفوق فى اتجاة واحد حتى تجانس الخليط
- ونجيب صاج وندهنه سمن ونفرش فى ورقه زبدة ونصب فى خليط الكيك ونسوى لازم يكون كله سمك واحد( الكميه دى تعمل 2 صاج)
- وندخل الكيك الفرن على 180 درجه لمدة 30 دقيقه ونسيبها تبرد خالص ونقطعها بشكل دائرى او مربعات للجاتوة
- ونجيب اول ديسك من الكيك وندهنه شربات خفيف بارد او اى نوع عصير ونفرد عليه طبقه من كريمه شانتيه ونضيف مكعبات الفراوله ونضع تانى ديسك من الكيك ونضغط عليه وندهنه شربات خفيف بارد او اى نوع عصير ونفرد عليه كريمه شانتيه ونجلس الجانب بالكريمه شانتيه ونزينها بمكعبات الفراوله
- وتقدم وبالف هنا وشفا



طريقه عمل تورته الفراوله بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه تورته الفراوله للشيف حسن,مقاديرتورته الفراوله للشيف حسن .طريقه تورته الفراوله بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه تورته الفراوله, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل تورته الفراوله
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه تورته الفراوله بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه






هل اعجبك الموضوع :
author-img
مدونة طبخ هنطبخ إيه النهاردة؟ سؤال يدور في ذهن كل ربة منزل مع صباح كل يوم جديد. فرحلة البحث التي تقوم بها كل ربة منزل عن الأصناف الجديدة والصحية والتي تلبى رغبة جميع أفراد الأسرة لا تنتهى. وحرصا منا على راحتك يقدم لك "طبخ"، أسهل الطرق لعمل أشهي الوصفات من أفضل الشيفات على مدى الأسبوع لتصبحين "شيف" من الدرجة الأولي.. فتابعونا

تعليقات