&&المقاديروالمكونات&&
دقيق
سكر
خميرة فوريه
ملح
ماء دافئ
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
-فى الميكسر نخلط دقيق وخميرة وملح وسكروماء دافئ ونخفقهم مع بعض ونضيف ماء حبه حبه ونخفقهم مع بعض حتى الحصول على عجينه سهله طريه ونلفها رول ونقطعها كرات ونضعها فى بوله فيها رشه دقيق ونرص فيها كرات العجينه ونغطيها ونسيبها تخمر فى مكان دافئ لمدة 20 دقيقه
- على الرخامه نرش دقيق ونفرد كرات العجينه طولى وعرضى بسمك نصف سم, ونضعه على المطرحه يرتاح 10 دقائق, ونرص فى صاج
- وندخل الصاج الفرن على 200 درجه لمدة 5 دقائق
-
طريقه عمل الخبز العربى بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه الخبز العربى للشيف حسن,مقادير الخبز العربى للشيف حسن .طريقه الخبز العربى بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه الخبز العربى , طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل الخبز العربى
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه الخبز العربى بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
تعليقات
إرسال تعليق