&&المقاديروالمكونات&&
5 كوب ماء مغلى( لتر)
2 ونصف كوب قمح مبشور( 500 جم )
5 كوب ماء مغلى للسلق ( لتر)
10 كوب لبن (2 لتر)
ربع كوب قشطه بلدى( 50 جم )
ربع ملعقه فانيليا( 5 جم )
ملعقه نشا( 25 جم )
2 ملعقه ماء مثلج( 50 جم )
2 كوب سكر( 400 جم )
مكسرات
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- فى بوله ننقع القمح لمدة ساعتين ونصفى
- فى اناء على النار فى ماء مغلى نسلق القمح لمدة ساعه وربع- فى اناء على النار فى لبن بيغلى نضيف سكر وفانيليا ونقلبهم مع بعض لحد ما السكر يدوب خالص ونضيف سودانى وجوز هند ونضيف القمح المسلوق وقشطه بلدى ونقلبهم مع بعض وفى ماء ندوب نشا فى ماء مثلج ونضيفها على البليله حتى الحصول على القوام المطلوب نرفعه من على النار
- ونصب البليله فى طبق التقديم ونرش عليه قرفه وسودانى
- وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل العاشوراء بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه العاشوراء للشيف حسن,مقاديرالعاشوراء للشيف حسن .طريقه العاشوراء بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه العاشوراء, طريقه ومقادير مكتوبه لعمل العاشوراء
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه العاشوراء بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
تعليقات
إرسال تعليق