&&المقاديروالمكونات&&
ماء مغلى
ملح
زيت
كيس مكرونه قلم
(الصوص)
2 ونصف ملعقه زيت(60 مل)
ثوم مفروم
ورق ريحان
2 ملعقه لوز قطع(50 جم)
ملح وفلفل
جبنه رومى مبشورة
بقدونس وزعتر مفروم
&&طريقه تحضيرالوصفه&&
- فى اناء على النار نغلى ماء وملح وزيت ونسلق المكرونه لمدة 12 دقيقه ونصفيها
- فى اناء على النار نشوح ثوم فى زيت ولمه يدبل نضيف ريحان ولوز ونقلبهم مع بعض ونتبلها وملح وفلفل ونضيف المكرونه وجبنه رومى مبشورة وبقدونس وزعتر مفرومين ونقلبهم مع بعض
- وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل مكرونه بصوص الريحان بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه مكرونه بصوص الريحان للشيف حسن,مقاديرمكرونه بصوص الريحان للشيف حسن .طريقه مكرونه بصوص الريحان بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,الشيف حسن وطريقه مكرونه بصوص الريحان, طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل مكرونه بصوص الريحان
بطريقه الشيف حسن من برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه, وصفه مكرونه بصوص الريحان بطريقه الشيف حسن,جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج اكلات وتكات على قناه الحياه,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,,جميع اكلات الشيف حسن على قناه الحياه
تعليقات
إرسال تعليق