طريقة عمل سندوتشات الجمبرى تحضير سندويش الربيان بخطوات سهله
اكلات سريعة ساندوتش الجمبري الذ ساندوتش بخطوات سهله وسريعه طريقة ساندوتش الجمبري ( الربيان )
اليكى كيفية عمل ساندوتش لذيذ وسهل ساندوتش الربيان
الجمبرى من الماكولات البحريه الجمبرى من الأكلات المحببة لدى الجميع تحضير ساندوتش الجمبرى
عمل ساندوتش الجمبرى
وقت التحضير 60 دقيقة
وقت الطهي 20 دقيقة
تكفي لـ 4 شخص
المقادير : ساندوتش الجمبرى
نصف كيلو جمبرى
٢ حبة بيض
ربع كوب حليب
١ معلقة صغيره لبن بودرة
١ ثمره ليمون
٤ فص ثوم كبيرة
١ م-ص كاتشب و مايونيز
١ كوب بقدونس مفروم
١ ثمره بطاطس مقلية
دقيق ابيض
بقسماط مطحون او ( دقيق بر او اسمر )
١معلق صغيره توابل
زيت للقلى
طريقة ساندوتش الجمبرى
التحضير ساندوتش الجمبرى
يتم فرم الثوم و يوضع على الجمبرى مع الليمون و الخل و الملح و الفلفل و الكمون و البهارات و معلقة صلصة
و يقلب الخليط جيدا و يترك لمده ٢ ساعه
ثم يتم خفق البيض مع الحليب و اللبن البودرة و معلقة من الكاتشب و المايونيز و معلقة دقيق ابيض
يوضع الجمبرى اولا فىال ( دقيق بر او اسمر ) او بقسماط ثم فى خليط البيض ثم البر مرة اخرى
ثم يقلى الجمبري في الزيت الساخن
ثم يضاف الجمبري الي الخبز المجهز
و يضاف الي ساندوتش الجمبري القليل من الخص و شرائح الطماطم و البصل
و يقدم ساندوتش الجمبري مع البطاطس المحمرة بالهنا
طريقة عمل ساندوتش الجمبرى مطبخ حوريات
اكلات سريعة ساندوتش الجمبري الذ ساندوتش بخطوات سهله وسريعه طريقة ساندوتش الجمبري ( الربيان )
طريقة عمل سندوتش الجمبرى
اليكى كيفية عمل ساندوتش لذيذ وسهل ساندوتش الربيان
الجمبرى من الماكولات البحريه الجمبرى من الأكلات المحببة لدى الجميع تحضير ساندوتش الجمبرى
عمل ساندوتش الجمبرى
وقت التحضير 60 دقيقة
وقت الطهي 20 دقيقة
تكفي لـ 4 شخص
المقادير : ساندوتش الجمبرى
نصف كيلو جمبرى
٢ حبة بيض
ربع كوب حليب
١ معلقة صغيره لبن بودرة
١ ثمره ليمون
٤ فص ثوم كبيرة
١ م-ص كاتشب و مايونيز
١ كوب بقدونس مفروم
١ ثمره بطاطس مقلية
دقيق ابيض
بقسماط مطحون او ( دقيق بر او اسمر )
١معلق صغيره توابل
زيت للقلى
طريقة ساندوتش الجمبرى
التحضير ساندوتش الجمبرى
يتم فرم الثوم و يوضع على الجمبرى مع الليمون و الخل و الملح و الفلفل و الكمون و البهارات و معلقة صلصة
و يقلب الخليط جيدا و يترك لمده ٢ ساعه
ثم يتم خفق البيض مع الحليب و اللبن البودرة و معلقة من الكاتشب و المايونيز و معلقة دقيق ابيض
يوضع الجمبرى اولا فىال ( دقيق بر او اسمر ) او بقسماط ثم فى خليط البيض ثم البر مرة اخرى
ثم يقلى الجمبري في الزيت الساخن
ثم يضاف الجمبري الي الخبز المجهز
و يضاف الي ساندوتش الجمبري القليل من الخص و شرائح الطماطم و البصل
و يقدم ساندوتش الجمبري مع البطاطس المحمرة بالهنا
طريقة عمل ساندوتش الجمبرى مطبخ حوريات
تعليقات
إرسال تعليق