للشيف هشام ماجد
المكونات
نص كيلو جلاش طازج
ربع كيلو فسدق مطحون
نص كوب سمنه سايحه
شربات: 2 كوب سكر+ 2 كوب كاء+ نص ليمونه+ فانليا
الطريقه
نضع كل 8 ورقات على بعضهم ونقوم بتقطيعها مربعات متساويه بسكين حاااد جدا وخلى بالك من ايدك بحزر شديد ومسطره خشب علشان تكون القطع متساويه وفى كل مربع نقوم بوضع فسدق حلبى مطحون ونقوم بقفل المربعات على شكل مثلث ونضع البقلاوه فى صينيه مدهونه بالسمن وندهن البقلاوه بفرشاه وخليكى كريمه فى وضع السمنه عليها
توضع فى الفرن درجة الحراره 170 درجه الى ان تاخذ لون ذهبى جميل فاتح وتاكدى انها استوت من الاسفل ثم خرجيها من الفرن واسقيها بشربات بارد بالهنا
تعليقات
إرسال تعليق