المقادير
2 كوب دقيق
كوب حليب
كوب ماء
ثلاث بيضات
ملح
فلفل اسود
معلقتين سمنه او زبده سايحه
الطريقه
نضرب البيض والسمنه مع بعضه ثم نضيف الحليب والماء ونقلب كويس جداااا
نبدء نضيف الدقيق ونقلب بمضرب يدوى سلك
يضاف الملح والفلفل الاسود
يصفى الخليط بمصفى سلك حتى لا يكون اى دقيق مكلكع
ويترك يرتاح نصف ساعه وشكله اهو
تمسح بقليل من الزيت
نعيده للنار خمس دقائق ويقلب على الوجه الاخر عندما يصبح شكله هكذا
ويفضل حشوها ولفها فى الحال
منقول
تعليقات
إرسال تعليق