القائمة الرئيسية

الصفحات

طريقه عمل كبسه رقبه بتلو بالخضار الشيف علاء شربينى من برنامج لقمه هنيه













طريقه عمل كبسه رقبه بتلو بالخضار الشيف علاء شربينى من برنامج لقمه هنيه

اسم الوصفه\\ كبسه رقبه بتلو بالخضار
**مقادير ومكونات الوصفه**

ارز
شوربه
مكعب مرق
زبدة
ملح
فلفل
بهارات كبسه
لحمه بتلو
بصل
جزر
كرات
كرفس
حبهان
وورق لورا
خضار مشكل
ماء مغلى



**طريقه تحضير الوصفه**


1-فى اناء على النار نضع شوربه تغلى ونضع فىها الارز يتسلق
2-ثم نضع عليها زبدة ومكعب مرق وملح وفلفل وبهارات كبسه ولمه يشرب الميه نخفض الحرارة عليه
3-فى طاسه على النار نضع الزبدة  ونضع عليها اللحمه ونقلبها ونضع عليها ملح وفلفل
4-والبهارت والبصل والجزر والكرات والكرفس وحبهان وورق  لورا ولمه نقلبها مع اللحم
5-نضيف عليها الماء المغلى ونسيبها لحد ما اللحم تستوى
6-ولمه تستوى نقلبها مع اللحم والخضار
7-ويقدم وبالف هنا وشفا






































































































































































طريقه عمل كبسه رقبه بتلو بالخضار الشيف علاء شربينى من برنامج لقمه هنيه,الشيف علاء الشربينى,جميع حلقات الشيف علاء الشربينى,وصفات جديدة للشيف علاء الشربينى,جميع حلقات برنامج لقمه هنيه للشيف علاء الشربينى,كبسه رقبه بتلو بالخضار للشيف علاء الشربينى من برنامج لقمه هنيهعلى قناه النهار,الشيف علاء الشربينى,برنامج لقمه هنيه,قناه النهار,كبسه رقبه بتلو بالخضار,الشيف علاء الشربينى وطريقه عمل كبسه برقبه بتلو بالخضار  من برنامج لقمه هنيه على قناه النهار,حلويات,مشويات,اكلات مصريه,اكلات سوريه,اكلات مصريه,حلويات شرقيه ,معجنات,الشيف علاء الشربينى,برنامج لقمه هنيهعلى قناه النهار,طريقه عمل كبسه رقبه بتلو بالخضار الشيف علاء شربينى من برنامج لقمه هنيه,الشيف علاء الشربينى,,طريقه عمل كبسه رقبه بتلو بالخضار الشيف علاء شربينى من برنامج لقمه هنيه,برنامج لقمه هنيه


هل اعجبك الموضوع :
author-img
مدونة طبخ هنطبخ إيه النهاردة؟ سؤال يدور في ذهن كل ربة منزل مع صباح كل يوم جديد. فرحلة البحث التي تقوم بها كل ربة منزل عن الأصناف الجديدة والصحية والتي تلبى رغبة جميع أفراد الأسرة لا تنتهى. وحرصا منا على راحتك يقدم لك "طبخ"، أسهل الطرق لعمل أشهي الوصفات من أفضل الشيفات على مدى الأسبوع لتصبحين "شيف" من الدرجة الأولي.. فتابعونا

تعليقات