طريقه عمل فراخ مشويه بالطريقه اللبنانيه للشيف علاء الشربينى من برنامج لقمه هنيه
اسم الوصفه \\فراخ مشويه بالطريقه البنانيه
&&مقادير ومكونات الوصفه&&
فرخه
مياه بصل
مياه طماطم
ثوم مفروم
جنزبيل مفروم
صلصه طماطم
ملح
فلفل
بهارات فراخ
سماق
قرفه
حبهان مطحون
عصير ليمون
زيت
&&طريقه تحضير الوصفه&&
1-نقوم بفتح الفرخه من الظهر وندق عظمها
2-فى بوله نخلط كل من مياه البصل ومياه الطماطم والثوم الزنجبيل وملح وفلفل وبهارت وسماق وحبهان مطحون
3-وصلصه وقرفه وزيت ونقلبهم مع بعض كويس
4-وفى بوله نضع الفرخه ونصب عليها الخليط السابق ونقلبهم مع بعض وندخلها الثلاجه لمدة سااعتين
5- وبعد ما تتيبل ونشويها على الشويه وكل شويه ندهنها بصوص بتاعها لحد ما تقرب تستوى
6-وفى صينيه نضع الفرن وندخلها الفرن على 180 درجة لمدة 25 دقيقه
7-وتقدم والف هنا وشفا
-
طريقه عمل فراخ مشويه بالطريقه اللبنانيه للشيف علاء الشربينى من برنامج لقمه هنيهالشيف علاء الشرينى,برنامج لقمه هنيه,قناه النهار,الشيف علاء الشربينى وطريقه عمل فراخ مشويه بالطريقه اللبنانيه من برنامج لقمه هنيه,فراخ مشويه بطريقه لبنانيه للشيف علاء الشربينى من برنامج لقمه هنيه على قناه النهار,قناه النهار,الشيف علاء الشربينى,برنامج لقمه هنيه,الشيف علاء الشربينى,فراخ مشويه للشيف علاء الشربينى من برنامج لقمه هنيه على قناه النهار,الطريقه والمقادير مكتوبه لعمل فراخ مشويه بالطريقه اللبنانيه للشيف علاء الشربينى من برنامج لقمه هنيه,حلقات الشيف علاء الشربينى,حلقات برنامج لقمه هنيه,قناه النهار,الشيف علاء الشربينى,وصفات جديدة للشيف علاء الشربينى,اكلات جديدة للشيف علاء الشربينى,طريقه عمل فراخ مشويه بالطريقه اللبنانيه للشيف علاء الشربينى من برنامج لقمه هنيه,اكلات مصريه,اكلات لبنانيه,اكلات شعبيه,اكلات سوريه,معجنات,مخبوزات,مشويات
تعليقات
إرسال تعليق