القائمة الرئيسية

الصفحات

طريقه عمل الهريسه للشيف علاء الشربينى من برنامج لقمه هنيه















طريقه عمل الهريسه للشيف علاء الشربينى من برنامج لقمه هنيه\

لسم الوصفه \\ الهريسه
&&مقادير ومكونات الوصفه&&

2 كوب سميد
1 كوب لبن
1 كوب جوز هند مبشور
1\2 كوب سكر
4\3 كوب زيت ذرة او زبدة
1 ملعقه صغيرة بيكينج بودر
   (الشربات)
2 كوب سكر
1 كوب ماء
2 ملعقه صغيرة عصير ليمون
2 ملعقه صغيرة ماء زهر


&&طريقه تحضير الوصفه&&

1-فى بوله نضع السميد والسكر  وجوز الهند والزبدة او الزيت والبيكبج بودر ونقلبهم مع بعض
2-ثم نضيف عليها اللبن بتدريج لحد ما تكون العجينه لينه
3- ونجيب قالب وندهنه زبدة ونصب فى الخليط
4- وندخلها الفرن على 180 درجة لمدة 25 دقيقه
5- للعمل الشربات
6-فى اناء على النار نضع السكر والماء ونقلبهم مع بعض وبعد ما يغلى نضع عصير الليمون ونقلبه من وقت لتانى
7- لحد ما الشربات يكون ثقيل ونطفى عليها النار ونضع عليه ماء الزهر ونتركه ليبرد
8- وبعد خروج الصينيه من الفرن نسقيها بالشربات يكون ثقيل بارد
9- وبقدم وبالف هنا وشفا










































طريقه عمل الهريسه للشيف علاء الشربينى من برنامج لقمه هنيه,الشيف علاء الشربينى,برنامج لقمه هنيه,قناه النهار,الهريسه للشيف علاء الشربينى من برنامج لقمه هنيه,الشيف علاء الشربينى وطريقه عمل الهريسه من برنامج لقمه هنيه على قناه النهار,مقادير الهريسه للشيف علاء الشربينى,طريقه ومقادير الهريسه للشيف علاء الشربينى من برنامج لقمه هنيه على قناه النهار,برنامج لقمه هنيه,قناه النهار,هريسه للشيف علاء الشربينى,جميع حلقات الشيف علاء الشربينى,حقات برنامج لقمه هنيه,وصفات الشيف علاء الشربينى,اكلات الشيف علاء الشربينى,اكلات ووصفات جديدة للشيف علاء الشربينى,اكلات مصريه,اكلات سوريه,اكلات لبناينه,اكلات شعبيه,اكلات خليجيه,اكلات مغربيه,حلويات,معجنات,مخبوزات,مشويات, حلويات شرقيه,حلويات غربيه,طريقه عمل الهريسه للشيف علاء الشربينى من برنامج لقمه هنيه




هل اعجبك الموضوع :
author-img
مدونة طبخ هنطبخ إيه النهاردة؟ سؤال يدور في ذهن كل ربة منزل مع صباح كل يوم جديد. فرحلة البحث التي تقوم بها كل ربة منزل عن الأصناف الجديدة والصحية والتي تلبى رغبة جميع أفراد الأسرة لا تنتهى. وحرصا منا على راحتك يقدم لك "طبخ"، أسهل الطرق لعمل أشهي الوصفات من أفضل الشيفات على مدى الأسبوع لتصبحين "شيف" من الدرجة الأولي.. فتابعونا

تعليقات