طريقه عمل بط محشى ارز للشيف علاء الشربينى من برنامج لقمه هنيه
&&مقادير ومكونات الوصفه&&
بطه متنضفه ومغسوله
بصل مبشور
زبدة
زيت
ثوم مفروم
فلفل حار
1 كوب ارز منقوع ومغسول
ورق غار
فلفل
ملح
جوزة الطيب
كبدة وقوانص قطع صغيرة
صلصه
ربع مكعب مرق
(حشو البطه)
كسبرة ناشفه
زعتر
حبهان مطحون
بصل مبشور
ملح
فلفل
كمون
&&طريقه تحضير الوصفه&&
1-فى حله على النار نشوح البصل فى زبدة ولمه تدبل نضيف فص ثوم وفلفل حار ونقلبهم مع بعض كويس
2- ونضيف عليهم الارز وورق الغار وملح وفلفل ونضيف الكبدة والقوانص وجوزة الطيب وصلصه ونقلبهم مع بعض كويس
3- ومكعب المرق ونقلبهم كويس اوى ونسيبها تبرد هنحشى بيها الطه
4- ونجيب البطه ونتبلها ملح وفلفل
5-,فى بوله نضع ملح وكسبرة ناشفه وكمون و فلفل وحبهان مطحون وورق غار وزعتر وبصل مبشوره ونقلبهم مع بعض ونتبل بيها قلب البطه
6- ونحشى البطه بالارز ونقفلها علشان الحشو ميخرجش منها
7-وفى حله على النار بيها ماء مغلى وجزر وبصل وكرفس وكرات وطماطم وفلفل وحبهان وورق لورا نسلق فيها البطه ونسيبها لحد ما تستوى وتاخد ساعه على النار
8- ونجيب صينيه ونضع فيها البطه وندهنها صلصه وملح وفلفل
9- وندخلها الفرن على 180 درجه لمدة 10 دقائق
10- وتقدم مع ارز اللى باقى من الحشو
11- وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل بط محشى ارز للشيف علاء الشربينى من برنامج لقمه هنيه,مقادير بط محشى رز للشيف علاء الشربينى,الشيف علاء الشربينى وطريقه عمل بط محشى ارز من برنامج لقمه هنيه على قناه النهار,طريقه ومقادير مكتوبه لعمل بط محشى راز للشيف علاء الشربينى,بط محشى ارز للشيف علاء الشربينى,طريقه بط محشى للشيف علاء الشربينى,برنامج لقمه هنيه,قناه النهار,الشيف علاء الشربينى,
,حلقه اليوم16\4\2015,حلقه يوم الخميس16 ابريل,حلقه النهاردة لقمه هنيه,جميع حلقات الشيف علاء الشربينى,جميع وصفات برنامج لقمه هنيه,اكلات مصريه,اكلات مغربيه,اكلات شعبيه,اكلات خليجيه,اكلات سوريه,اكلات لبنانيه, حلويات,معجنات,مخبوزات,مشويات,حلويات شرقيه,حلويات غربيه,طريقه عمل بط محشى ارز للشيف علاء الشربينى من برنامج لقمه هنيه
تعليقات
إرسال تعليق