القائمة الرئيسية

الصفحات

طريقه عمل شوربه البروكلى بالفراخ والجنبه للشيف علاء الشربينى من برنامج لقمه هنيه















طريقه عمل شوربه البروكلى بالفراخ والجنبه للشيف علاء الشربينى من برنامج لقمه هنيه

اسم الوصفه \\ شوربه البروكلى بالفراخ والجبنه
&&مقادير ومكونات الوصفه&&

كرافس مفروم
كرات مفروم
بصل مفروم
زبدة
بروكلى مسلوق
صدور فراخ مكعبات و مسلوقه
ذره حلوة مسلوقه
ملعقه دقيق
سوره
ملح
فلفل
كريمى لبانى
جبنه شيدر مبشوره


&&طريقه تحضير الوصفه&&

1-فى طاسه على النار فيها زبدة نشوح البصل والكرات والكرفس ونقلبهم مع بعض
2-ثم نضيف عليهم البروكلى ونشوح معاهم  الدقيق ونقلبهم مع بعض كويس
3-ونضيف الشوربه والملح والفلفل ونقلبهم مع بعض ونسيبها تغلى ونضع الكريمه البانى
4- ونضربها بالبلندر ثم نضيف الذره والفراخ ونسيبها تغلى مرة واحدة
5- وفى طبق الغرف نصب الشوربه ونرش على الوش جبنه مبشوره
6- وتقدم وبالف هنا و شفا








































































طريقه عمل شوربه البروكلى بالفراخ والجنبه للشيف علاء الشربينى من برنامج لقمه هنيه,الشيف علاء الشربينى,برنامج لقمه هنيه,قناه النهار,شوربه البروكلى بالفراخ والجبنه للشيف علاء الشربينى,الشيف علاء الشربينى وطريقه عمل شوربه البروكلى بالفراخ والجبنه من برنامج لقمه هنيه قناه النهار,مقادير شوربه البروكلى بالفراخ والجبنه للشيف علاء الشربينى,الطريقه  والمقادير مكتوبه لعمل شوربه البروكلى بالفراخ والجبنه للشيف علاء الشربينى,شوربه البروكلى بالفراخ والجبنه برنامج لقمه هنيه,
,حلقه اليوم10-4-2015,حلقه يوم الجمعه 10 ابريل برنامج لقمه هنيه,قناه النهار,الشيف علاء الشربينى,جميع حلقات برنامج لقمه هنيه,جميع وصفات  الشيف علاء الشربينى,اكلات مصريه,اكلات لبنانيه,اكلات خليجيه,اكلات سوريه,اكلات شعبيه,اكلات مغربيه,حلويات,مشويات,معجنات,مخبوزات,حلويات شرقيه,حلويات غربيه,طريقه عمل شوربه البروكلى بالفراخ والجنبه للشيف علاء الشربينى من برنامج لقمه هنيه
هل اعجبك الموضوع :
author-img
مدونة طبخ هنطبخ إيه النهاردة؟ سؤال يدور في ذهن كل ربة منزل مع صباح كل يوم جديد. فرحلة البحث التي تقوم بها كل ربة منزل عن الأصناف الجديدة والصحية والتي تلبى رغبة جميع أفراد الأسرة لا تنتهى. وحرصا منا على راحتك يقدم لك "طبخ"، أسهل الطرق لعمل أشهي الوصفات من أفضل الشيفات على مدى الأسبوع لتصبحين "شيف" من الدرجة الأولي.. فتابعونا

تعليقات