طريقه عمل كاليمارى محشى سى فود للشيف علاء الشربينى من برنامج لقمه هنيه
اسم الوصفه \\كاليمارى محشى سى فود
&&مقادير ومكونات الوصفه&&
كاليمارى
سمك قشر بياض
جمبرى
زيت
ثوم مفروم
كرفس مفروم
هريسه
عصير طماطم
صلصه
ملح
فلفل
مكعب مرق خضار
مشروم قطع
كسبرة مفرومه
شبت مفروم
ارز اصفر مسلوق
جزر مكعبات مسلوق
بسله مسلوقه
فاصوليا مكعبات مسلوقه
ريحان
زيتون مخلى
زيت زيتون
&&طريقه عمل الوصفه&&
1- فى الزيت نشوح السمك والجمبرى والكاليمارى المقطع ونقلبهم مع بعض كويس ومرقه
2-فى طاسه فيها زيت نشوح الثوم والكرفس والصلصه وعصير الطماطم والهريسه والملح والفلفل ومرقه الخضار ونقلبهم مع بعض ونسيبها تتسبك شويه
3-وفى بوله نضع السى فود والمشروم والشبت والكسبرة والارز والجزر والبسله والفاصوليا والملح والفلفل ونقلبهم مع بعض كويس
4-ونحشى الكاليمارى بالخليط السابق
5- ونرص الكاليكارى فى طاجن ونصب عليه صوص الطماطم
6-ونضيف عليه الريحان والزيتون ونرش زيت زيتون على الوش
7-وندخله الفرن على 180 درجه لمدة 25 دقيقه
8-ويقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل كاليمارى محشى سى فود للشيف علاء الشربينى من برنامج لقمه هنيه قناه النهار,مقادير كاليمارى محشى سى فود,مقادير كاليمارى محشى سى فود للشيف علاء الشربينى,الشيف علاء الشربينى وطريقه عمل كاليمارى محشى سى فود من برنامج لقمه هنيه,قناه النهار,طريقه ومقادير مكتوبه لعمل كاليمارى محشى سى فود برنامج لقمه هنيه,طريقه مقادير مكتوبه كاليمارى محشى سى فود للشيف علاء الشربينى,كاليمارى محشى سى فود,لقمه هنيه,قناه النهار,الشيف علاء الشربينى,قناه النهار,
حلقه اليوم20\4\2015,حلقه النهاردة,حلقه امس,حلقه يوم الاثنين20 ابريل,حلقه يوم الاثنين 20-4-2015 للشيف علاء الشربينى,حلقه اليوم 20 ابريل لقمه هنيه قناه النهار,
,,جميع حلقات ووصفات لعلاء الشربينى,اكلات جديدة, حلقه اليوم,لقمه هنيه,حلقه امس لقم هنيه,جميع حلقات لقمه هنيه,اكلات مصريه,اكلات سوريه,اكلات مغربيه,اكلات شعبيه,اكلات لبنانيه,اكلات حليجيه, حلويات,مشويات,مشروبات,معجنات,مخبوزات,اسماك,لحوم,حلويات شرقيه,حلويات غربيه
تعليقات
إرسال تعليق