القائمة الرئيسية

الصفحات

طريقه عمل مقلوبه الجمبرى وبيض السبيط للشيف علاء الشربينى من برنامج لقمه هنيه قناه النهار













طريقه عمل مقلوبه الجمبرى وبيض السبيط للشيف علاء الشربينى من برنامج لقمه هنيه  قناه النهار

اسم الوصفه \\ مقلوبه الجمبرى وبيض السبيط
&&مقادير ومكونات الوصفه&&

بيض سبيط
جمبرى
جزر قطع مسلوق
بسله مسلوقه
فاصوليا قطه مسلوقه
زيت
ثوم مفروم
فلفل حار مفروم
باذنجان مقلى
بصل
دقيق
ارز ابيض مطهى
ارز احمر مطهى



&&طريقه تحضير الوصفه&&

1-فى ماء مغلى نسلق بيض الجمبرى ونقطعه
2-فى طاسه فيها زيت نشوج بيض السبيط والجمبرى والثوم والفلفل والبسله والفاصوليا والجزر ونقلبهم مع بعض كويس
3- ونقطع بصله شرائح ونضعها فى الدقيق ونقليها فى الزيت لحد ما تحمر
4- وفى طاجن نرص الباذنجان فى القاه والجوانب ونرص عليه الجمبرى وبيض السبيط
5-ثم نضع الارز اجمر والابيض ونضغط عليه كويس ونرص طبقه من  الباذنجان وطبقه من الارز
6- ونقلبها فى طبق التقديم ونرش على الوش بصل محمر
7-ويقدم وبالف هنا وشفا























طريقه عمل مقلوبه الجمبرى وبيض السبيط للشيف علاء الشربينى من برنامج لقمه هنيه  قناه النهار,مقادير مقلوبه الجمبرى وبيض السبيط للشيف  علاء الشربينى,طريقه مقلوبه الجمبرى وبيض السبيط للشيف علاء الشربينى,الشيف علاء الشربينى وطريقه عمل مقلوبه الجمبرى وبيض السبيط من برنامج لقمه هنيه,الشيف علاء الشربينى,قناه النهار,طريقه ومقادير مكتوبه لمقلوبه الجمبرى والسبيط للشيف علاء الشربينى,
حلقه اليوم20\4\2015,حلقه النهاردة,حلقه امس,حلقه يوم الاثنين20 ابريل,حلقه يوم الاثنين 20-4-2015 للشيف علاء الشربينى,حلقه اليوم 20 ابريل لقمه هنيه قناه النهار,
,,جميع حلقات ووصفات لعلاء الشربينى,اكلات جديدة, حلقه اليوم,لقمه هنيه,حلقه امس لقم هنيه,جميع حلقات لقمه هنيه,اكلات مصريه,اكلات سوريه,اكلات مغربيه,اكلات شعبيه,اكلات لبنانيه,اكلات حليجيه,  حلويات,مشويات,مشروبات,معجنات,مخبوزات,اسماك,لحوم,حلويات شرقيه,حلويات غربيه
هل اعجبك الموضوع :
author-img
مدونة طبخ هنطبخ إيه النهاردة؟ سؤال يدور في ذهن كل ربة منزل مع صباح كل يوم جديد. فرحلة البحث التي تقوم بها كل ربة منزل عن الأصناف الجديدة والصحية والتي تلبى رغبة جميع أفراد الأسرة لا تنتهى. وحرصا منا على راحتك يقدم لك "طبخ"، أسهل الطرق لعمل أشهي الوصفات من أفضل الشيفات على مدى الأسبوع لتصبحين "شيف" من الدرجة الأولي.. فتابعونا

تعليقات