القائمة الرئيسية

الصفحات

طريقه عمل صوابع زينب للشيف علاء الشربينى من برنامج لقمه هنيه على قناه النهار














طريقه عمل صوابع زينب للشيف علاء الشربينى من برنامج لقمه هنيه على قناه النهار

اسم الوصفه \\ صوابع زينب
&&مقادير ومكونات الوصفه&&

3 ملعقه يانسون
2 ملعقه سكر
2 كوب دقيق
2 كوب سميد
1 ملعقه كبيرة  خميرة
رشه ملح
1 كوب لبن
نصف كوب زيت
   (الشربات)
1 كوب ماء
2 كوب سكر
2 ملعقه ماء زهر
2 ملعقه عصير ليمون


&&طؤيقه تحضير الوصفه&&

1-فى اناء على النار نضع الماء والسكر ونقلبهم مع بض ولمه يغلى نضع عصير الليمون ولمه يكون شربات ثقيل نطفى عليه النار ونضع ماء الزهر ونسيبها تبرد
2-فى بوله  نضع اليانسون والسكر والدقيق والسميد والخميرة والملح ونضيف عليهم الزيت ونقلبهم  مع بعض ولمه تتشرب نضع اللبن الدافئ ونقلبها لحد ما تكون عجينه متماسكه طريه ونسيبها ترتاح فى مكان دافئ  لمدة 10 دقائق
3-  وناخد قطعه من العجينه ونشكلها كور وعلى ظهر مصفى ونضعط عليها لعمل شكل ونلمها على شكل صوابع
4-  وفى زيت سخن عميق نقليها ونسيبها لحد ما تاخد لون ذهبى
5- ونخرجها من الزيت على شربات بارد
6- ويقدم وبالف هنا وشفا







































































طريقه عمل صوابع زينب للشيف علاء الشربينى من برنامج لقمه هنيه على قناه النهار,الشيف علاء الشربينى,برنامج لقمه هنيه,قناه النهار,صوابع زينب للشيف علاء الشربينى,الشيف علاء الشربينى وطريقه عمل صوابع زينب من برنامج لقمه هنيه على قناه النهار, مقادير صوابع زينب للشيف علاء الشربينى,الطريقه المقادير مكتوبه لعمل صوابع زينب للشيف علاء الشربينى,
,جميع حلقات الشيف علاء الشربينى,جميع وصفات الشيف علاء الشربينى,اكلات جديدة للشيف علاء الشربينى,وصفات برنامج لقمه هنيه,اكلات مصريه,اكلات خليجيه,اكلات سوريه,اكلات مغربيه,حلويات,معجنات,مخبوزات,حلويات شرقيه وغربيه,طريقه عمل صوابع زينب للشيف علاء الشربينى من برنامج لقمه هنيه على قناه النهار






هل اعجبك الموضوع :
author-img
مدونة طبخ هنطبخ إيه النهاردة؟ سؤال يدور في ذهن كل ربة منزل مع صباح كل يوم جديد. فرحلة البحث التي تقوم بها كل ربة منزل عن الأصناف الجديدة والصحية والتي تلبى رغبة جميع أفراد الأسرة لا تنتهى. وحرصا منا على راحتك يقدم لك "طبخ"، أسهل الطرق لعمل أشهي الوصفات من أفضل الشيفات على مدى الأسبوع لتصبحين "شيف" من الدرجة الأولي.. فتابعونا

تعليقات