طريقه عمل البصارة باللحمه المفرومه للشيف علاء الشربينى من برنامج لقمه هنيه
اسم الوصفه \\بصاره باللحمه المفرومه
&&مقادير ومكونات الوصفه&&
كوب فول مدشوش ومنقوع لمدة 3 ساعات
بصل
بصل اخضر
جرز
كرفس
كرات
شبت
بقدونس
ثوم
فلفل حار
مكعب مرق
لحم مفرومه
زيت
زبدة
بصل محمر
كمون
ملح
فلفل
&&طريقه تحضير الوصفه&&
1-فى طاسه على النار نشوج بصل فى الزبدة ونشوح فيها اللحمه المفرومه ونضع عليها ملح وفلفل ونقلبهم مع بعض
2-فى اناء على النار نضع زيت ونشوح فى الثوم والبصل الاخضر والفلفل الحار والكرفس والفول ونقلبهم مع بعض كويس
3-ثم نضع الشبت والبقدونس والكسبرة ونقلبهم مع بعض كويس ثم نضيف عليهم الماء المغلى ونسيبها على النار لحد ما تستوى
4-ولمه تستوى نضربهم بالبلندر جيدا
5-وفى طبق التقديم نصب البصارة ونرش عليها لحمه مفرومه وبصل محمر
6-وتقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل البصارة باللحمه المفرومه للشيف علاء الشربينى من برنامج لقمه هنيه,الشيف علاء الشربينى,برنامج لقمه هنيه,قناه النهار,بصاره باللحمه المفرومه للشيف علاء الشربينى,الشيف علاء الشربينى وطريقه عمل بصاره باللحمه المفرومه من برنامج لقمه هنيه على قناه النهار,مقادير بصارة باللحمه المفرومه للشيف علاء الشربينى,طريقه ومقادير مكتوبه لعمل بصارة باللحمه المفرومه للشيف علاء الشربينى,بصارة باللجمه المفرومه من برنامج لقمه هنيه,حلقه اليوم7\4\2015,حلقه يوم7 ابريل من برنامج لقمه هنيه,وصفات الشيف علاء الشربينى,جميع حلقات برنامج لقمه هنيه,اكلات جديدة,وصفات جديدة,الشيف علاء الشربينى,اكلات مصريه,اكلات شعبيه,اكلات سوريه,اكلات لبنانيه,اكلات مغربيه,اكلات خليجيه,حلويات,مشويات,معجنات,مخبوزات,حلويات شرقيه,حلويات غربيه,طريقه عمل البصارة باللحمه المفرومه للشيف علاء الشربينى من برنامج لقمه هنيه
تعليقات
إرسال تعليق