طريقة عمل السليق بالدجاج 2015
1600" style="display:inline;"> طريقة عمل القرص الفلاحي 2015 المقادير كيلو ونصف دقيق1 لتر لبن رايبعلبة قشطهكوب زبده ونصف كوب زيت2م ص خمييره فوريه2م سكر ..رشه ملحالحشو :تمر مطحون سمسم معلقه زبده الطريقة نضع الدقيق في طبق العجين ثم نضع عليه السكر والملح والخميرة ونقلبهم مع بعضنسيح الزبده والزيت مع بعض ونزلهم على الدقيق ونعجنهم مع بعض نضيف القشطه ويستمر العجن باضافه اللبن الرايب حتى تبقى عجينه ناعمه وملساء نتركه تخمر ويتضاعف حجمهانعجن التمر مع السمسم والزبدهنقطع العجينه كور متوسطه في حجم حبه الليمون او اكبر شويه ثم نحشيها كله بالتمر مره واحده عشان لما اجي افرده تتفرد بسهوله. وترص في صنيه الفرن وتترك 10 دقايق ثم تخبز في فرن متوسط الحراره...
تعليقات
إرسال تعليق