طريقه عمل بكاتا بالمشروم بطريقه الشيف علاء الشربينى من برنامج لقمه هنيه قناه النهار
اسم الوصفه بكاتا بالمشروم
&&مقادير ومكونات الوصفه&&
نصف لحم بتلو
ماء بصل
فلفل
ملح
زعتر
مشروم
كريمه لبانى
زبدة
زيت
ثوم بوردة
بصل بورده
ثوم
عصير ليمون
خل
دقيق
ديما جلاش مدوب فى شوربه
&&طريقه تحضير الوصفه&&
1-فى بوله نضيف ماء البصل وملح وفلفل وزعتر ونتبل البكاتا فيهاونسيبها فيها نصف ساعه
2-ونعفر البكاتا فى دقيق وندخلها الثلاجه نصف ساعه
3-طاسه فيها زبدة وزيت ونضيف زعتر ونشوح فيها البكاتا على الوشين
4- للعمل صوص ديما جلاس فى طاسه نشوج بصل وزبدة ومشروم ونقلبهم مع بعض كويس ونضيف عليه الديما جلاس ونضيف عليه كريمه لبانى ونقلبهم كويس اوى
5-ونضيف البكاتا على المشروم ياخد غلاوة
6- ونغرفه فى طبق الغرف
7-ويقدم وبالف هنا وشفا
طريقه عمل بكاتا بالمشروم للشيف علاء الشربينى من برنامج لقمه هنيه قناه النهار,مقاديربكاتا بالمشروم للشيف علاء الشربينى,مقاديربكاتا بالمشروم لقمه هنيه,قناه النهار,الشيف علاء الشربينى,طريقه ومقادير مكتوبه بكاتا بالمشروم للشيف علاء الشربينى,الشيف علاء الشربينى وطريقه عمل بكاتا بالمشروم برنامج لقمه هنيه قناه النهار,
,حلقه اليوم 14\5\2015,حلقه يوم الخميس14 مايو,حلقه يوم الخميس 14-5-2015 لقمه هنيه,برنامج لقمه هنيه ليوم14\5\2015,حلقه امس,حلقه امبارح,لقمه هنيه ليوم الخميس14\5\2015,جميع اكلات لقمه هنيه اكلات جديدة علاء الشربينى,وصفات جديدة لقمه هنيه,اكلات مصريه,اكلات سوريه,اكلات شعبيه,اكلات مغربيه,اكلات لبنانيه,اكلات خليجيه,حلويات,مشويات,معجنات,مشروبات,سندوتشات,مخبوزاتحلويات شرقيه,حلويات غربيه,لقمه هنيه,قناه النهار
تعليقات
إرسال تعليق