القائمة الرئيسية

الصفحات

طريقه عمل مقرمشات سن بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهMBC مصر















طريقه عمل مقرمشات سن بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناهMBC مصر
                              حلقه يوم السبت 16-5-2015
اسم الوصفه \\ مقرمشات سن
&& مقادير ومكونات الوصفه&&

ربع كيلو دقيق ابيض
ربع كيلو دقيق بنى
5 جم ملح
5 جم خميرة
20 جم شوفان
20 جم لب سورى مقشر
250  مل ماء مثلج
ربع كيلو زبدة
   ( للديكور)
50 جم حبه البركه


&&طريقه تحضير الوصفه&&

1-فى الميكسر نضيف الدقيق الابيض والبنى وملح وخميرة وشوفان ولب سورى وزبدة ونخفقهم مع بعض كويس
2- ونضيف الماء حبه حبه للحصول على عجينه متماسكه
3-ونرش دقيق على الرخامه ونفردها ونطبقها على بعض ونفردها تانى نطبفها اربع مرات ونفردها علشان تكون مورقه
4- ونضعها فى صاج ونغطيها بكيس ونسيبها ترتاح نصف ساعه
5- ونفردها بسمك سم  ونقطعها اصابع
6-ونجيب بوله فيها ماء , وبوله فيها حبه البركه او سمسم
7-ونجيب صاج نرص فى المقرمشات وندهنها بماء ونرش عليها حبه البركه او السمسم
8- وندخلها الفرن على 200 درجه لمدة 25 دقيقه
9-وتقدم وبالف هنلل وشفا





















طريقه عمل مقرمشات سن بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر, مقرمشات سن للشيف حسن,مقادير سلطهمقرمشات سن للشيف حسن,طريقه مقرمشات سن للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه عمل مقرمشات سن من برنامج الشيف قناهmbcمصر,طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل مقرمشات سن  للشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر, مقرمشات سن بطريقه الشيف حسن,
جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,وصفات جديدة للشيف حسن,جميع اكلات الشيف حسن,
حلقه اليوم16\5\2015,حلقه يوم السبت 16 مايو للشيف حسن,حلقه اليوم  السبت 16-5-2015,حلقه امس للشيف حسن,حلقه16\5\2015 قناه mbc مصر,اكلات مصريه,اكلات سوريه,اكلات شعبيه,اكلات لبنانيه,اكلات خليجيه,اكلات مغربيه,حلويات,معجنات,مخبوزات,مشويات,مشروبات,ساندوتشات,حلويات شرقيه,حلويات غربيه,




هل اعجبك الموضوع :
author-img
مدونة طبخ هنطبخ إيه النهاردة؟ سؤال يدور في ذهن كل ربة منزل مع صباح كل يوم جديد. فرحلة البحث التي تقوم بها كل ربة منزل عن الأصناف الجديدة والصحية والتي تلبى رغبة جميع أفراد الأسرة لا تنتهى. وحرصا منا على راحتك يقدم لك "طبخ"، أسهل الطرق لعمل أشهي الوصفات من أفضل الشيفات على مدى الأسبوع لتصبحين "شيف" من الدرجة الأولي.. فتابعونا

تعليقات