طريقه عمل كباب وكفته وطرب الحاتى بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر
اسم الوصفه \\\\\ كباب وكفته وطرب الحاتى
&& مقادير ومكونات الوصفه &&
ربع كيلو لحمه بتلو قطع
(التتبيله)
100 مل ماء بصل
1 بشر طماطم
5 جم ملح
5 جم فلفل
5 جم بهار لحمه
25 مل عسل ابيض
(الطرب)
ربع كيلو لحمه من خلطه الكفته
1 منديل طرب ضانى
تتبيله الكباب
(الكفته)
نصف كيلو لحمه مفرومه
50 جم تفل بصل
50 دهن مفروم
5 جم ملح
5 جم فلفل
100 مل ماء بصل
&& طريقه تحضير الوصفه &&
1-للعمل الكباب فى بوله نضيف ماء البصل وبشر طماطم وملح وفلفل وبهار وعسل ونقلبهم مع بعض ونتبل بيهم اللحمه ونضع الكباب فى الشيش ونشوى على الشوايه
2-للعمل الكفته فى بوله نضيف اللحمه المفرومه ودهن و بصل وملح وفلفل وبهار ونقلبهم مع بعض كويس وندخلها الثلاجه نصف ساعه وبعد ما تتمسك نبل ايدى بماء البصل ونصبع الكفته على اسياخ الشيش ونشوى على الشوايه
3-للعمل الطرب نجيب الطرب ونضع فى اصابع الكفته ونلفها كويس ونضعها فى اسياخ الشيش ونشولا على الشوايه
4-ويقدم وبالف هنا شوفا
طريقه عمل كباب وكفته وطرب الحاتى بطريقه الشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر, كباب وكفته وطرب الحاتى للشيف حسن,مقادير كباب وكفته وطرب الحاتى للشيف حسن, كباب وكفته وطرب الحاتى للشيف حسن,الشيف حسن وطريقه عمل كباب وكفته وطرب الحاتى من برنامج الشيف قناهmbc مصر,طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل كباب وكفته وطرب الحاتى للشيف حسن من برنامج الشيف قناه mbc مصر, كباب وكفته وطرب الحاتى بطريقه الشيف حسن,
جميع حلقات الشيف حسن,وصفات برنامج الشيف قناهmbcمصر,وصفات الشيف حسن,اكلات جديدة,وصفات جديدة للشيف حسن,جميع اكلات الشيف حسن,
حلقه اليوم18\6\2015,حلقه يوم الخميس 18 يونيو للشيف حسن,حلقه اليوم الخميس 18-6-2015,حلقه امس للشيف حسن,حلقه 18\6\2015 قناه mbc مصر,اكلات مصريه,اكلات سوريه,اكلات شعبيه,اكلات لبنانيه,اكلات خليجيه,اكلات مغربيه,حلويات,معجنات,مخبوزات,مشويات,مشروبات,ساندوتشات,حلويات شرقيه,حلويات غربيه,مقبلات, اطباق رئيسيه,
تعليقات
إرسال تعليق