القائمة الرئيسية

الصفحات

جناش الشيكولاته لشيف ساره عبد السلام من برنامج سنه اولى طبخ قناه بانوراما فوود


















 جناش الشيكولاته لشيف ساره عبد السلام من برنامج سنه اولى طبخ قناه بانوراما فوود
اسم الوصفه\\\جناش الشيكولاته
&& مقادير ومكونات الوصفه&&

2 كوب شيكولاته مبشورة
1 كوب كريمه دافى
ملعقه كبيرة كورن سيرب
ملعقه كبيرة زيت ذره



&& طريقه تحضير الوصفه&&

* فى اناء نغلى ماء ونضع فى بوله  اصغر من الاناء فى الحجم ولازم متكونش ملامسه للماء ونضع فى البوله الكريمه والشيكولاته والزيت والسيرب ولمه نشوف بخار خارج من الشيكولاته نخفض النار عليها شويه ونقلبها براحه اوى لحد ما نحصل على جناش لامع ولمه يبرد نحتفظ بى فى برطمان وندخله الثلاجه لحين الاستخدام

*ويقدم وبالف هنا وشفا















 جناش الشيكولاته الشيف ساره عبدالسلام من برنامج سنه اولى طبخ قناه بانوراما فوود, جناش الشيكولاتهالشيف ساره عبدالسلام,مقاديرجناش الشيكولاته الشيف ساره عبدالسلام,جناش الشيكولاته لشيف ساره عبد السلام,الشيف ساره عبدالسلام وطريقه عمل جناش الشيكولاته من برنامج سنه اولى طبخ قناه بانوراما فوود,طريقه ومقاديرمكتوبه لعمل جناش الشيكولاته للشيف ساره عبدالسلام من برنامج سنه اولى طبخ قناه بانوراما فوود, جناش الشيكولاته بطريقه الشيف ساره عبدالسلام,
جميع حلقات  سنه اولى طبخ قناه بانوراما فوود,وصفات برنامج  سنه اولى طبخ قناه بانوراما فوود,وصفات  سنه اولى طبخ قناه بانوراما فوود,اكلات جديدة,وصفات جديدة للشيف ساره عبد السلام سنه اولى طبخ قناه بانوراما فوود,جميع اكلات الشيف سارهعبدالسلام,
حلقه اليوم17\8\2015,حلقه يوم الاثنين 17 اغسطس غادة عبدالسلام,حلقه اليوم الاثنين17-8-2015,حلقه امس للشيف غادة عبدالسلام,حلقه 17 \8\2015 قناه بانوراما فوود,اكلات مصريه,اكلات سوريه,اكلات شعبيه,اكلات لبنانيه,اكلات خليجيه,اكلات مغربيه,حلويات,معجنات,مخبوزات,مشويات,مشروبات,ساندوتشات,حلويات شرقيه,حلويات غربيه,مقبلات, اطباق رئيسيه, اطباق جانبيه

هل اعجبك الموضوع :
author-img
مدونة طبخ هنطبخ إيه النهاردة؟ سؤال يدور في ذهن كل ربة منزل مع صباح كل يوم جديد. فرحلة البحث التي تقوم بها كل ربة منزل عن الأصناف الجديدة والصحية والتي تلبى رغبة جميع أفراد الأسرة لا تنتهى. وحرصا منا على راحتك يقدم لك "طبخ"، أسهل الطرق لعمل أشهي الوصفات من أفضل الشيفات على مدى الأسبوع لتصبحين "شيف" من الدرجة الأولي.. فتابعونا

تعليقات