القائمة الرئيسية

الصفحات



المقادير والطريقه

هانجيب ورق الومنيوم ونفرده كويس في صينيه
ونقطع بصل بطاطس كوسه شرايح رفيعه ونرصهم 
بعدين هانجيب ربع كوبايه لبن رايب وندوب فيها الملح والتوابل بتاعتنا
انا حطيت فلفل اسود بحبه مع اي لحوم وحطيت توابل مشكله ونحط كمان معلقه زيت
ونجيب فرخه ونغسلها كويس وبعدين ندعكها كويس بخلطه التوابل واللبن الرايب
ونشققها بالسكين خصوصا الصدر ونحط فيه الخلطه ونحطها ع الخضار
وبعدين نلف الورقه تمام ويكون الفرن سخن جدا وع الفرن ع طول اخدت ساعه
وبعدين فتحت الورقه خمس دقايق بالظبط تحت الشوايه
هل اعجبك الموضوع :
author-img
مدونة طبخ هنطبخ إيه النهاردة؟ سؤال يدور في ذهن كل ربة منزل مع صباح كل يوم جديد. فرحلة البحث التي تقوم بها كل ربة منزل عن الأصناف الجديدة والصحية والتي تلبى رغبة جميع أفراد الأسرة لا تنتهى. وحرصا منا على راحتك يقدم لك "طبخ"، أسهل الطرق لعمل أشهي الوصفات من أفضل الشيفات على مدى الأسبوع لتصبحين "شيف" من الدرجة الأولي.. فتابعونا

تعليقات